Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok embernek mi baja az...

Sok embernek mi baja az amerikaiakkal?

Figyelt kérdés

Mi a probléma az amerikaiakkal? Mindenütt azt olvasom, hogy "megtámadja Irakot, Ukrajnát" és stb... Itt most ne az amerikai kormányt nézzétek. Magyarokra is lehetne sok mindent mondani... Nem értem, hogy miért szidjuk őket. Én találkoztam pár amerikaival és normálisnak tűntek, üdvözöltek, megkérdezték honnan vagyok stb. Az a magyarokkal a probléma, hogy általánosítanak. "minden amerikai buta" - nézzétek, magyarok között mindenki zseni?

És hogy nem tudják, hol van Magyarország, ez miért probléma? Magyarok sem tudják fejből az USA össz. államát. Szóval, mi a gond velük? Én nem értem

2015. júl. 17. 15:35
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
38%

primitív, kulturálatlan, igénytelen emberek.

de amúgy az amerikai néppel nincs bajom.

a kormánnyal pedig hatalmas gondom van, legszívesebben a parlamentre rádobnék egy-két foszforbombát.

2015. júl. 17. 15:48
 2/26 anonim ***** válasza:
47%

Nézd. Ha így vesszük akkor a magyarokkal sincs gond, és nem értem sok ember miért szidja a magyarokat. Ismerek sok magyart akik nagyon jó fejek, rendesek..

Érted ugye??

Azt, hogy ismersz pár amerikait akik rendesek az amerikai utálat nem a pár ember miatt van, hanem összességében az egy amerikával.

Hogy mi a baj velük? Álszentek. Felháborodnak más országok szokásain, hogy milyen barbárok )és itt nem egy iszlám ország szokásaira gondolok) de náluk még ma is komoly ellentétek vannak a bőrszín miatt. Hőbörögnek mert egyes országok nem akarják tolerálni a melegek házasságát, de ők a nagy szamaritánus nép , de egyes államaikban még ma is úgy bánnak a feketékkel mintha valami idegen lények lennének.

Ha nincs valami érdekük egy másik állammal akkor simán elnézik, hogy leigázzák egymást. Ha van érdekük )pl: olaj) akkor demokráciát akarnak bevezetni és lerohanják az országot.

Éppen tegnap láttam a tévében.

New Yorkban pár éve rendőri túlkapás miatt agyonlőttek 1 fiatalembert(hát persze, hogy fekete) aki a legénybúcsúját ünnepelte) Azt hitték a barátjának fegyvere van, és 50x lőttek rájuk. Kiderült, hogy rendes emberek voltak, adóznak, dolgoznak. Még fegyverük sem volt. Mégis a bíróság felmentette őket, hogy "akár lehetett volna fegyverük, és a rendőrök jogosan érezték magukat bajban" Volt tüntetés, de elnyomták.

Ahelyett, hogy a saját gondjaikat oldanák meg, sérelmezik, hogy Magyarország miért nem támogatja a zsidókat, miért ilyen rasszisták stb..

Álszentek....

2015. júl. 17. 15:49
 3/26 anonim ***** válasza:
32%
Amerikai kapcsolatokkal rendelkeznek azok a zsidó gyíkemberek, akik a Bilderberger csoport útmutatásai alapján az Illuminátusok világuralmát készítik elő, nanorobotok révén átveszik az uralmat az emberek idegrendszere fölött, meg akarják mérgezni az egész emberiséget, háborúkat robbantanak ki, és mindent megtesznek azért, hogy szegény Kovács Gizitől elszedjék az egyszobás újpalotai panellakását. Ráadásul a barátnőm sem úgy néz ki, mint Beyoncé, egyáltalán nem. Ez talán már elég indok ahhoz, hogy utáljam az amerikaiakat, nem?!
2015. júl. 17. 15:52
 4/26 anonim ***** válasza:
64%

Nem tudom, miért általánosítanak. Én is azt gondolom, amit te. A nagybátyám szokta kritizálni őket, az amerikai filmeket is. Ő azt hangoztatja, hogy beképzeltek, önteltek az amerikaiak.

Nekem nincs bajom velük, beszélgettem is már néhánnyal, ők közvetlenek voltak.

A magyarok nagyon fel vannak háborodva,legalábbis tényleg hülyének nézik azt, aki nem tudja hol van Magyarország. Már én sem tudnám felsorolni az összes államot, vagy Afrika összes országát. Ez van. Akkor sem sértődtem meg, mikor jöttek ezzel a régi szöveggel, hogy: "Are you a hungry Hungarian?"

Elég nagy országról van szó, van köztük ilyen is, olyan is. Inkább el kellene fogadnunk egymást. De ez sosem fog bekövetkezni.

A kormányról már más a véleményem..

2015. júl. 17. 15:59
 5/26 A kérdező kommentje:
Az utolsóval egyetértek. Szerintem a magyar túl sokat szid. Nekik baj van az amerikaival, az ázsiaival és még sok minden mással. Jóban vagyunk egyáltalán valamelyik néppel? Nagyon sok minden Amerikából jött, ha az nem lenne, azok sem lennének, amiket feltaláltak. Nem mindenki álszent és primitív köztük sem, ahogy magyarok sem. Ők rengetegen vannak és túlzás lenne általánosítani. Nagyon sokféle ember van ott is. Ha ilyenek a magyarok, akkor persze, hogy más népnek is meg lesz a véleménye róluk.
2015. júl. 17. 16:15
 6/26 anonim ***** válasza:
37%

Én kint élek, és elhiheted nekem, hogy a kint élő amerikaiak is ugyanúgy szidják más országok lakóit. Semmivel sem különbek mint mi magyarok.

Emlékszem pár éve úgy szidták az angolokat, hogy csak lestem. Volt, hogy szidtak egy országot, és nem jöttem rá melyik ország az, ezért megkérdeztem.

Néztek rám, majd a szöveg: Nem jöttél rá?? Hát a mocskos, büdös csiga zabálok"

Én csak mosolygok amikor egy olyan népet/ országot szidnak ahol még soha nem jártak.

Szeretem őket, és akikkel kapcsolatban vagyok a barátaim, de semmivel sem különbek mint a magyarok. Mindegy mi vagy ki a téma csak morogni a lehessen.

2015. júl. 17. 16:31
 7/26 anonim ***** válasza:
66%

" Nagyon sok minden Amerikából jött, ha az nem lenne, azok sem lennének, amiket feltaláltak."

És mennyi mindent találtak fel a magyarok ami nélkül ma a világ elképzelhetetlen lenne.

2015. júl. 17. 16:32
 8/26 anonim ***** válasza:
47%

A kormányuk messze az egyik legmocskosabb. Persze itt a külpolitikát értem.

Egyébként erről mindig ez a videó jut eszembe :) https://www.youtube.com/watch?v=0OpPgA1buC4

2015. júl. 17. 19:31
 9/26 anonim ***** válasza:
2015. júl. 17. 19:40
 10/26 anonim ***** válasza:
42%

"És hogy nem tudják, hol van Magyarország, ez miért probléma? Magyarok sem tudják fejből az USA össz. államát. Szóval, mi a gond velük? Én nem értem"

De várj,miért kéne tudnunk nekünk az országukon belüli régiókat?mi nem tudjuk az államaik nevét,ők meg nem tudják a megyéink nevét,mi tudjuk hogy hol az USA,de ők még Mo.-t se tudják hogy hol van,na ez a különbség

2015. júl. 17. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!