Miért mániája sok fehér embernek a barna bőr?
Sok fehér ember jár szoliba vagy napozni vagy mind a kettő.
Sokan rákvörösre leégnek aztán néhány ember bőrrákot is kaphat emiatt.
Miért divat ennyire a barnaság?
Csomó anyajegy és szeplő marad utána,de a barnaság pár hónap alatt elmúlik.
Unokatestvérem évek óta szolizik,de 10 évvel öregebbnek néz ki.
Kelet-Ázsiában a fehér bőr a "menő",mert a szegények egész nap a napon vannak a rizsföldeken,ezért ott "ciki" a barna bőr.
Ráadásul az egyre vékonyodó ózonpajzs miatt,egyre több az uvb sugárzás,ami éri a bőrünket.
Nekem szokták mondani ezek a barnulásmániások, hogy "jajj, de sápadt vagy", de "fehér vagy".
Én meg szeretem, hogy fehér színem van. Ezt tartom természetesnek. Ha ennyire barnulni akarnak akkor csak nyugodtan, pont lesz*rom, csak engem hagyjanak békén a hülyeségeikkel, osz't viszlát!
Ez most a divat. Ki tudja, hogy miért? Senki szerintem. Ők maguk sem, csak egyszerűen követik, ami manapság a "trend".
Nekem nagyon fehér bőröm van, és szerintem kifejezetten szép. Én például sosem mennék szoláriumba, vagy feküdnék ki a napra, hogy csokiszínűre égjek. Azzal nincs gond, ha véletlenül egy picikét megfogja az embert a nap, az még jól is néz ki, főleg így nyáron. Viszont ez a kényszerszerű bőrsötétítés számomra is érthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!