Mit kéne tegyek?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy nem ismerem magam. Nem tudom milyen zenét szeretek, pedig nagyon hallgatnák valamit, sok mindent kipróbáltam, de nem találok olyat ami nekem tetszene. Öltözködni is össze vissza öltözködöm. Ez mind azért van mert egy hülye tini vagyok? Nem szeretem, hogy nem tudom mit akarok, rossz ez a2015. júl. 24. 16:52
11/17 anonim válasza:
és semmilyen zenei műfaj nem fogott meg eddig téged?
12/17 A kérdező kommentje:
Őszintén?
Nem nagyon.
Pedig a youtube-on sokat keresgélek,és tényleg majdnem minden stílusban.
Köszi,hogy érdekel.
2015. júl. 25. 11:09
13/17 anonim válasza:
akkor lehet hogy te alapból nem is szeretsz jelenleg semmilyen műfajt
14/17 A kérdező kommentje:
De ez még változhat,nem?
2015. júl. 25. 11:50
15/17 anonim válasza:
valószínűleg fog,én sokáig semmit sem hallgattam aztán évekig csak 1 műfajt tudtam befogadni,most már egyre több mindent kezdek hallgatni
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Nagyon kedves vagy,hogy válaszoltál a kérdéseimre.
2015. júl. 25. 15:04
17/17 anonim válasza:
egyszer meg lehet hogy te fogsz valamiben tanácsot adni amiben én vagyok tanácstalan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!