igen. igazi időpazarlás az alvás. jobb lenne ha nem lenne rá szükség
2015. jún. 13. 17:43
2/11 anonim válasza:
Nem. Nem örülnék nagyon, szeretek lepihenni hosszú napok után, megnyugtató és kellemes érzés álomba merülni, oda ahová nem ér el semmi, senkinek a gondja, se a saját gondolataim.
2015. jún. 13. 17:50
3/11 anonim válasza:
végtelen hosszú munkaidő! Yesssss!
2015. jún. 13. 17:54
4/11 anonim válasza:
2# De nem éreznél álmosságot. Ez olyan, mint egy fűtött helység, hogy csak azért jó érzés mert máshol hideg van.
Szerintem is jó lenne. Alvás közben mindenféle veszélynek ki vagy téve, amiben a legjobb, hogy nem is védekezhetsz ellenük. Jó manapság, ezek száma eléggé csökkent
Nagyon király dolog lenne ha egy 24 órás napból nem csak max 6-8 órája maradna az embernek a szórakozásra és a teendői elvégzésére.
2015. jún. 13. 17:55
5/11 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele, hogy aludni jó, mint ahogy a 2. írta, de ha a szervezetnek nem lenne szüksége rá, nem igényelné, akkor ez a jó érzés sem volna, nem lenne a vágy alvás után. Valóban sokkal hatékonyabbak lennénk, hiszen akkor el sem fáradnánk bármit csinálunk. Én még az evéssel vagyok így: Imádok enni finomakat, de néha idegesít amikor fontos és sok feladatom van, és kénytelen vagyok megállni enni valamit. Ilyenkor arra gondolok, hogy milyen jó lenne, ha nem lenne szükség az evésre. Rengeteg idő elmegy vele, magával a főzéssel, a beszerzéssel stb. Pedig a gasztronómia egy csodás dolog. Az volna jó, ha nem volna rá napi szinten szükség, hanem csak akkor tennénk ha ráérünk, és jutalomként, holmi élvezetből ennénk és aludnánk.
2015. jún. 13. 18:00
6/11 anonim válasza:
Hát igen a mai világban már semmire sincs idő, csak rohanunk.
Nevetségesek vagytok
2015. jún. 13. 18:29
7/11 anonim válasza:
Nem. Én szeretek aludni, szundikálni, szeretem a félálomszerű állapotot és álmodni is szeretek.
Sokkal szürkébb, monotonabb lenne az élet az alvás-ébrenlét ritmusa nélkül.
2015. jún. 13. 18:32
8/11 anonim válasza:
Először az ugrott be, hogy jó lenne, mert több szabadidőnk lenne, de aztán meg az, hogy ha nem kéne aludnunk, akkor tuti nem a 8-12 órás munkaidő lenne a kötelező, hanem legalább 16-18 óra naponta. Úgyhogy akkor sem maradna szinte semmi szabadidőd.
2015. jún. 13. 19:40
9/11 opened paradise válasza:
Az alvás az egyetlen,amikor tényleg ki is tudok kapcsolni,mivel még berúgni se tudok.
Nem,nekem nem lenne jó,kell a 10 óra alvás,annál nincs is jobb.
2015. jún. 13. 19:45
10/11 anonim válasza:
Nem lenne jó. Szeretek aludni.
Az emberi szervezet nem lehet ilyen. ha ilyen lenne akkor kb 30 éves korig élnénk csak, agyunk nem bírná a terhelést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!