Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek mi a véleményetek az...

Nektek mi a véleményetek az ilyen 13-14 éves ájfón 6-os tiniribikről?

Figyelt kérdés

Most nem az, ha valaki megteheti és kap egy ájfónt

de az hogy dugnak

répát a földbe meg mittudomén még miket csinálnak az azért már durva... 21/L

2015. júl. 22. 01:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel. Ha meg tudnák, hogy tehetősebb országokban szinte már utánad dobják, akkor sírva fakadnának:D
2015. júl. 22. 01:26
 2/12 anonim ***** válasza:
74%

hogy dugnak

répát a földbe meg, mi van mezőgazdászok? Ezt értenem kellene? :D

Mellesleg "mittudomén" te sem vagy különb, 3 mondatot nem tudsz normálisan megfogalmazni te hülye pi.sä. :D

2015. júl. 22. 01:27
 3/12 A kérdező kommentje:
Utolsó konmentelő: bocs, hogy hajnali egykor csak egy nullajelentőségű kérdést fölteszek és már nem volt nagyon kedvem fogalmazni, de neked ebbe is bele kell kötnöd. Üdv, anyád
2015. júl. 22. 01:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezen rengeteget agyaltam ezelőtt,de végül oda lyukadtam ki,hogy nem hibáztatom őket.Persze,ez nem jelenti azt,hogy helyesnek tartom ezt a viselkedést vagy ilyesmi,épp ellenkezőleg.De ezek már ebbe születtek bele...Sokan csak mostanság veszik észre,hogy sz-r világ van,pedig a hanyatlás már régebben elkezdődött.Amikor a szülők elkezdtek munkavégző robottá válni,és inkább lenyomták a gyereket a tévé elé való világot meg ilyen szennyeket nézni,hogy onnan tanulják meg az életet.A legtöbb szülő szerintem nem hibáztatható ezért,mert ha nem dolgoznák ki a belüket,akkor nem tudnák előteremteni a létminimumnál kicsit magasabb életvitelt.Mert szerintem egy gyerekes családnak azért az kell.

Ami mélységesen elszomorít,hogy ez a menő.Persze,régebben is voltak ilyen "menő" arcok,akik tizenéves koruk hajnalán már ittak meg dugtak agyba-főbe,de mikor én is annyi voltam,akkor még őket néztük le.Ma már a normálisakat nézik le ezek a "menők".Mert amúgy szerencsére vannak normálisak.

Akik legtöbbször vagy beállnak a sorba,vagy depresszióssá válnak a nyomás hatására,amit közvetítenek feléjük.Mert ha nem vagy olyan,mint a mag,akkor már nem is vagy ember.

Ezekről a magukat felnőtt nőnek érző/képzelő kis lényekről pedig nem tudok mást mondani,minthogy szánom őket.Ha te,aki most ezt olvasod,úgy reagálsz erre magadban,hogy "csak féltékeny vagy",akkor van egy rossz hírem...

Majd úgy is rájönnek a dolgokra egyszer.Mikor a középsuliban majd mutogatnak rájuk a kerekedő hasuk miatt,aztán mikor ott kell hagyni az iskolát,mert nem megy a babázással együtt...csak idő kérdése az egész.

Mielőtt letámadnátok,nem utálkozom,nem ítélkezem,csak egy objektív vélemény a tiniribikről.

Köszöntem a figyelmet.

nemsokára tizennyolc per el

2015. júl. 22. 01:37
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kifejtő választ, egyébként egy véleményen járunk.
2015. júl. 22. 01:42
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem igazán látom, hogy ez téged miért zavar ennyire, őket minősíti meg a szüleiket és nem téged.

Rögtön felmerül a kérdés: talán irigy vagy, hogy kikövetelik maguknak amit akarnak és élik az éltaluk nagybetűs életnek hitt viccet? Aztán meg fiatal felnőttkorukra kiégnek, a lányok többségét megbélyegzik egy olcsó k**vának, rosszabb esetben összeszednek valami nemibetegséget és/vagy terhesek lesznek.

Nyilván ezen nincs mit irigyelni, aki akarja, úgyis tudna ilyen életet élni. Akkor meg? Ez az ő döntséük, az ő problémájuk, a világot nem fogod attól megváltani, hogy ezen pörögsz, micsoda elfajzottak a mai kistinik.

2015. júl. 22. 08:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy azt tartjuk menőnek, hogy 14-15 évesen mar dugnak, csúnyán beszélnek stb., csak annyit fűznék hozzá, hogy ez nem igy van.Marmint az saját részemről. Én mélységesen elítélem és elkerülöm az ilyeneket. En inkabb azokat tartom menőnek, akik jo gimnáziumba járnak, 14-15 éves korukra nyelvvizsgajuk van, jol sportolnak stb. Es nem azt, hogy milyen iPhonejuk van. Mert attól, hogy valakinek telt iPhone6-ra, lehet, hogy putriban élnek, es minden nap buszoznak. Ezzel sincs baj, de akkor nem kell villogni ,,mintha''.

Egy 14 éves iPhone6 tulajdonos lány.

2015. júl. 22. 10:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Szomorú, elkeserítő, szánalmas, és a többi. :D
2015. júl. 22. 11:32
 9/12 anonim ***** válasza:
#7-es, ha valaki "putriban" él és iPhone 6-ra költ, akkor ott valami nem oké :) az meg miért a szegénység jele hogy busszal jár? :D
2015. júl. 22. 12:59
 10/12 anonim ***** válasza:
nem is lenne velük bajom mert kit érdekel hogy mit csinálnak? Csak mondjuk nem bírom elviselni a nagy pofájukat.
2015. júl. 22. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!