Walk w1th mee kérdése:
Van itt valakinek már ájfón ötje? :DD (iphone5)
Figyelt kérdés
2012. szept. 29. 09:23
1/10 kisvuk29 válasza:
Szerintem egy darabig nem lesz.Olvasd el ezt: [link]
Én nem vennék ilyen áron.Főleg,hogy 16 GB semmi tehát annál nagyobb kellene.
2/10 anonim válasza:
1 válaszoló , láttad hányan álltak sorba a mammut plázába?
itt egy kép : [link]
és ez csak kb a negyede , még előrébb és hátrébb is voltak , és itt mindenki megvette.
3/10 anonim válasza:
2-es, ezek nem állnak, "sorba ülnek":-)
4/10 anonim válasza:
nem baj a birkák tudnak ülni is:D
5/10 kisvuk29 válasza:
Első vagyok.
Én nem ülnék sorban érte ha ingyen adnák sem.Én elvagyok szépen az Xperia Android párossal. :)
6/10 anonim válasza:
Nincs es nem is akarok, habar a szolgaltatom ram akar sozni egyet ingyen, mert mindig magas szamlat csinalok, es minden fizetve van randesen. Majd elpasszolom valakinek.
7/10 kisvuk29 válasza:
Mázlista!Ez egy jò üzlet.Én elfogadnám és feltenném hardverapro-ra.Ha meg nem veszik meg akkor a 0,5" végett belefér egy teljes macska a képbe. :D
9/10 A kérdező kommentje:
Na és mien volt apuci fizetését odavágni rá?XD
2012. dec. 1. 11:43
10/10 anonim válasza:
16 giga nagyon sok, nem smafu!!! Sok minden ráfér arra. 4GB-ra is rengeteg dolog fér, tehát az logikus, h 16 meg még jobb, mert több!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!