S3 vs iphone5? És miért?
Csakis S3!
Nagyobb kijelző, szebb felbontás, gazdagabb szoftverezettség, kitűnő kamera, egyedülálló újdonságok sora.
Sokkal rugalmasabb op. rendszer, és ami a legfontosabb nem sznobofon!!
Ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket, és a benne található összehasonlító táblázatot:
Az a helyzet kedves második, hogy egyáltalán nem vagyok Android párti, olyannyira nem, hogy egy öregedő E72-t nyúzok.
Van a családban több Androidot futtató "divattelefon", Symbian rendszert használó hagyományos készülék, és van egy sznobofon is Iphone3 személyében.
Volt/van "szerencsém" használni mindegyiket.
Való igaz, hogy jobban szeretem az Androidos kütyüket, de nem cserélném el érte az E72-t, pedig mai szemmel már igen csak elavult telefon.
Számomra a telefon az telefon. Internetezésre, filmnézésre stb. ott a tablet, mint kiváló alternatíva.
A szándékosan túlárazott Apple termékek köré épített kultusz, és dollármilliókért kialakított ál presztízs számomra érthetetlen, de ez az én bajom.
Szerinted mi kerül itthon alsó hangon is 200e Ft-ba egy 167,5$ (cca. 40eFt) anyagköltségű, zömében újrahasznosított anyagokból készült IP5-ön?
Ami a felbontást illeti....
Ne nekem higgy, hanem a teszteknek, számoknak, szakemberek leírásainak....
(Az első hsz-ben lévő linkelt cikk egy a sok közül)
Nem állítom, hogy az Apple új üdvöskéje rossz, sőt..., de tény, hogy ár/érték arányban nem is egy, jobb készülék van nála.
A kijelző mérete pedig abszolút szubjektív. Nagyban függ attól, hogy kinek mire kell a telefon a hagyományos telefonbeszélgetésen kívül. Az, hogy melyik az a mérethatár, amit még kényelmesen tud használni valaki véleményem szerint abszolút felhasználófüggő.
Szerintem 4"-5"-os képátlóval rendelkező készülék netezni is kevés, nem hogy filmet nézni, vagy tartósan olvasni rajta. Ezekre, mint ahogy az előzőekben is írtam ott a tablet.
Recsegős videofelvétel...
Ugye, Te sem hiszed el, vagy legalábbis nem gondolod komolyan, hogy a több szakmai elismerést kapott, megjelenés előtt több száz nyilvános teszten átesett S3 silány minőségű recsegő hangokat rögzít.
Lumia 920-at én is várom.Azt megvárnám a helyedben!Az biztos,hogy az lesz a következő telefonom.
Képzeld az S III is le tud fagyni de amúgy se tetszik az Android.Már ott megutáltam amikor a 200 neves névjegyzéket nem lehetett egyben törölni hanem csak egyesével.Nekem már nem a testreszabhatóság a fontos!Nem is értem mire jó ha azt nézegetem,hogy miként animál a háttér stb.
iPhone 5-ön se tudom mit esznek.Szinte semmi innováció,ikonok olyanok,mint az elsőn,szar térkép...
Android fannak: A számoknak higgyen? Rendben, nézd meg ezt! [link]
Az iPhone 4 lepipálja az s3 kijelzőjét, nemhogy az iPhone 5.. A felbontása is jobb az iPhone 4,4s,5-nek, mint az s3-nak, mert egy négyzetcentiméterre több pixel jut mint az s3-nak. 5" kevés netezésre? Rakd a zsebedbe akkor a 6-7 colos telót.. Előttem írták, az anyaghasználata ezerszer jobb, a hátlapja üvegből van, és nem félbehajtható műangyagból.( http://www.youtube.com/watch?v=ErXqnQKs-tA)
A Samsung sosem fog jobbat gyártani, az Apple mindig előrébb van nála, de ennek az az oka, hogy a még nem meglévő készüléket a samsung még nem tudja lemásolni sem. Egyszóval iPhone 5, és ne mondd nekem hogy túlárazott.. A minőséget meg kell fizetni."Sznobfon" : Érdekes, sokkal szívesebben vesznek az emberek elő a zsebükből egy Apple terméket, mint egy samsungot. Egyszóval a SAMSUNG szar, a Lumia pedig k*rvajó, nomeg az Apple is. Legalább a Lumia nem másol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!