Mit gondoltok az uj Iphone 5-rol?
Én már megvettem egyet szerződéssel a 16GB ost 199 $ AT&T -nél de rögtön hard resetet kellet csinálni
azóta megy, egész jó lett. Majd leírom a tapasztalatokat. Még csak 1 napos se, úgyhogy még tesztelem.
Nem feltétlen kell, de ha felteszel valami rosszul megírt programot, amit nem tudsz normálisan leszedni
vagy kölcsönadod másnak, esetleg eladod a telefonod vagy belassul vagy akármi baja van, akkor célszerű hard resetet csinálni. Ezzel visszaállítod a gyári alapbeállításokat, és törölsz minden adatodat.
3 éve használok Apple-t, imádom.
Jelenleg a 4S-t használom, teljesen megvagyok elégedve vele. De most én egy kicsit csalódtam. Igaz, hogy tavaly nem változott az iPhone külseje, de megkapta a Sirit, amivel egy új korszak kezdődött. Reménykedtem benne, hogy most is kap valami hasonlót, de sajnos nem. Még várom a szokásos teszteléseket, és egy barátom is rendelt magának, pár nap és élőben is megtudom nézni, de a mostani álláspontom szerint nem biztos, hogy lecserélem a 4S-t az újra. Amit nagyon várok, az az iOS 6, ez jövőhét szerdán meg is érkezik.
tegnap 17:31
El ne hidd ezt a baromságot amit itt az 55%-os összehordott. Még nem is lehet megvenni a telefont. Szept 21-től lehet az USA-ban és 28-tól nálunk megvenni.
14:18 Előző.
El ne hidd amit az előző tájékozatlan kölök ír, hogy nem lehet még kapni. Szegényke nem tudja, hogy az AT&T-nél is volt előrendelés.
"Az Egyesült Államokban ottani idő szerint szeptember 14. éjféltől lehetett előrendeléseket leadni az iPhone 5 okostelefonra, de a fanatikusok küzdelme nem tartott sokáig. Az első szállítmányt körülbelül egy óra alatt elkapkodták."
Forrás: [link]
Tájékozódj, mielőtt butaságokat írsz kedves előző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!