Szerintetek melyik a legjobb telefon? Elvileg a samsung galaxy s2 legyőzte az iphone 4S-t nem vagyok benne biztos. Mit Gondoltok?
A 4S sem tud többet, mert ugyanarra lehet használni mind2 készüléket, csak oprendszer kérdése, jah, meg az, hogy fizetsz-e +100ezret 1 iOS-ért. Szóval, tetszés kérdése, mert az S2 nagyobb, jobb kijelző, stb. De ez a lényeges különbség.
kedves(...) első
a siri nem hardver(széria), tehát nem 4 vagy 4s függő, hanem operációs rendszer/szoftver, azaz ios4 vagy ios5 függő. a szoftver pedig kijött sima 4re is. a siri amúgy is egy értelmetlen hülyeség. egyrészt magyarországon/magyar nyelv nélkül sokmindenre nem mész vele, más részt biztos vagyok benne, hogy nem használnád. villogni jó vele a nők előtt, de ha a buszon meg akarod nézni az időt tuti hogy nem a telefonodhoz kezdesz majd el beszélni. egyetlen jó tulajdonsága van, az sms/email írás, ilyen hangfelismerő van androidra is.
azon különbségek összehasonlítása kell hogy döntsön, amik megmaradtak benned úgy, hogy külön-külön nézted meg a telefont. nem a kijelző és a kamera fog dönteni. az operációs rendszer és a kinézete. amelyik jobban tetszik, amelyik jobban bejön, teljesen szubjektív.
szvsz android. hajlamos vagyok megunni a kezelőfelületet 1-1.5 év után. androidos telóra számtalan vállalható launcser van, még mindig imádom a telóm.
Hol olvastad ezt a hülyeséget kedves kérdező?...
Csak, hogy ne egy unalmas összehasonlító videót vagy tesztet linkeljek, megosztom a saját tapasztalatomat.
Nekem egy -sima- iPhone 4-em van, (nem 4S) a főnökömnek az s2. Természetesen minden lehetséges módon összehasonlítottuk. Mindketten jártasak vagyunk a telefonok témájában, és mindketten elfogultak vagyunk a sajátjainkkal szemben. És hogy a kérdésedre válaszoljak, nemhogy a 4S veri, de még a 4 is az új iOS 5-ös frissítéssel. De valószínűleg anélkül is verné.
És hogy ne menjünk bele a jó öreg iOS vs. Android témába, az iPhone 4 gyorsabb, mind netezésben mind az általános használatban. Lehet, hogy az s2-nek nagyobb a kijelzője, de a 4-é sokkal tisztább, élesebb. A hangzásban is verte az s2-őt. És még sorolhatnám.... Nagyjából mindenben. Az egyetlen dolog ami jobb az s2-ben, az a nagyobb kijelző. De ez meg nézőpont kérdése. Mindenki döntse el maga, senkit nem érdekelnek a másik csapat érvei, szerintem ezt mindkét "banda" nevében is mondhatom.
És hogy a kedves hármas hozzászólónak válaszoljak, miszerint mire jó a Siri Magyarországon?
1. Az sajnos a mi szégyenünk, a miénk magyaroké, hogy nem beszélünk semmilyen idegennyelvet. Tisztelet a kivételnek. Ettől még, aki vette a fáradtságot, hogy megtanuljon, miért ne használhatná ki a Siri nyújtotta örömöket?
2. A Siri baromira motiválja a magyar fiatalokat, hogy elkezdjenek idegennyelvet tanulni. Hát többek között erre jó.
majd biztos ilyen szarság miatt tanulunk idegen nyelvet!
Amúgy SGS2!
Sokkal jobb ár/érték arányú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!