Ahhoz hogy boldog legyek az kell csinálnom amiben jó vagyok?
Figyelt kérdés
és ha igen hogy jöjjek rá hogy miben vagyok igazán jó?2015. júl. 20. 16:20
1/7 anonim válasza:
Nem feltétel, de sokat segít. :)
Próbálkozással tudsz rájönni. Van-e jó hallásod? Esztétikai érzéked? Mozgáskultúrád? Mit szeretsz csinálni? stb. Magamnál általában komoly összefüggést tapasztalok aközött, hogy mit szeretek csinálni, és miben vagyok jó, vagy legalább valamivel jobb az átlagnál.
2/7 anonim válasza:
Hat ezt neked kell tudnod:/ Talad meg,amiben jo vagy,es akkor boldog leszel ;)
3/7 anonim válasza:
én is bárcsak tudnám,hogy hogyan kell rájönni arra,hogy miben vagyok jó....sajnos az iskolában ilyeneket nem tanítanak,csak sok sz*rt
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2015. júl. 20. 18:21
6/7 anonim válasza:
Nem feltétlen. Én vagyok az élő példa; két éve vívok, és rettentően szeretem. Csapnivalóan megy. :D
Oké, ez elég érdekes példa volt. No, a lényeg, hogy nem a tökéletességre kell törekedni, hanem arra, hogy élvezd. Ha találsz valamit, amit szeretsz csinálni és kitartasz mellette, később te leszel a legnagyobb profi.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2015. júl. 28. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!