Mitől érzed jól magad? Mi az ami végett azt mondod hogy boldog ember vagy?
Ha azokkal lehetek, akiket szeretek, vagy ha azt csinálhatom/ehetem/ nézhetem, amit imádok:P
És ez a sok kis apróság boldoggá tesz{=^~^=}
Tudod mitől érzem igazán jól magam? Olyan hogy tényleg felhőtlenül boldog vagyok és semmi se érdekel... Akkor hogyha megtanulok egy kimondott sportmozdulatot amit hónapok óta próbálok, és végre sikerül olyan szinten hogy bármikor bármilyen pillanatban meg bírjam csinálni. Akkor érzem jól magam még, ha a zenekari próbán senki se tévesztett és végre sikerült az új számot egyszer jól összerakni. Akkor érzem még magam boldognak ha egy rajzom tényleg jól sikerült az órákon vagy napokon át tartó kínlódás után. Vagy ha tanulok valami újat amiről tudom hogy tényleg több lettem tőle.
Minden mástól ami úgy jó inkább csak kellemesnek érzem magam, nem boldognak. Ilyen például mikor egész nap semmi dolgom, vagy csak gépezés.
sok-sok aprosag
meghallgathatok egy jo zenet, latok egy jo filmet, egy kellemes beszelgetes valakivel, ha a csaladommal vagyok es jol erezzuk magunkat, ha latok egy jo pasit, ha sut a nap
multkor peldaul attol voltam iszonyatosan boldog, es attol lattam gyonyorunek az eletet, hogy a sulibol hazafele gyalog jottem, mikozben levendulas citromfagyit ettem es sutott a nap
Szeged annyira szep nyaron hogy nem tudok boldogtalan lenni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!