Fiúk, ez nagyon elfogadhatatlan? 18/L
Figyelt kérdés
Külsőre egy teljesen átlagos kinézetű lánynak tartom magam,egy életvidám lány vagyok és sok barátom is van. Az az egy problémám van,hogy kicsit szőrősebb vagyok az átlagnál,amit úgy értek,hogy nyilván megteszek mindent ez ellen ami csak lehetséges,de ez sajnos egy hormonproblémából ered. A legszembetűnőbb,hogy a hasam is szőrös,amit rettentően szégyellek mások előtt,így gyantáztatom,de egyszerűen undorodok magamtól,hogy ilyen vagyok és a gyógyszeren és a gyantán kívül egyelőre nem tudok mást tenni. (Tudom,hogy van végleges szőrtelenítés,szeretném is,de nem kétfillér sajnos.) Hogy mondjam el majd ezt a leendő barátomnak? Szerintetek ezt valaki meg fogja érteni és elfogad majd olyannak amilyen vagyok,ha ezen kívül minden megvan bennem ami egy srácnak kell?2015. júl. 20. 14:07
11/11 anonim válasza:
És mégis ki a francot érdekel? Persze, mi nők legyünk tökéletesek, hát hogyne... Figyelj, aki ezért otthagy, akkor az menjen csak, ha szeret valaki, akkor hidd el nem ezt nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!