Miért elfogadhatatlan az EU vezetőinek, hogy a menekültek 90%-át 3-4 EU tagállam fogadja be?
Nem értem, miért kellene szívnia a többi EU-s országnak is, amikor ehhez nekik (és nekünk) semmi közük.
Franciaország és Anglia gyarmatosította a fél világot, Afrika egyik fele angolul, másik fele franciául beszél, természetes, hogy olyan helyre akarnak menni, ahol az ő nyelvüket beszélik. Líbia pedig olasz gyarmat volt.
Miért várja el Anglia és Franciaország, hogy az ő hülyeségüket megszívja a többi tagállam is?
Viseljék a következményeket, hogy belezsúfoltak egy országba 20 törzset, majd kitörtek a polgárháborúk és a mészárlások, meg a túlnépesedés!
Nem provokációnak szánom a kérdést, de nem értem, miért kéne erre kvótát bevezetni!
Elsősorban az USA volt a ludas a közel-keleti és a libiai helyzet kialakulásában. Koszovót is ők szabadították fel.
De a koszovóiak vajon miért nem Albániába menekülnek?
Másodsorban aUK és Franciaország voltak még a hősies trónfosztók ezekben az országokban. Nos igen akkor menjenek hozzájuk...
Ez ott bukik, hogy Németországba is rengetegen mennek, ők pedig annyit nem gyarmatosítottak, mint a két főkolompos.
Valahol megértem, hogy megijedtek attól, hogy a fél harmadik világ oda akar települni. Az ő befogadóképességük is véges.
Az a gond ,hogy az előbb emlitet országok (+Svédo.) hangoztatja a "nagy elfogadás"-t és a "bevándorlás előnyét"
Az én szépnagymamám (a szépet NEM úgy értem. :D ) Franciao.-ban született és francia volt.
És én mondom ,hogy ez a 3 ország megérdemelné ,hogy minden bevándorlót oda küldjenek.
Evégre ők prédikálnak az "elfogadásról".
Am viszont azt sem szabad szem elől hagyni ,hogy SEMMI közük nincsen a bevándorlóknak az EU.-hoz.
Láttam egy képet ahol egy fekete tartott egy táblát a kezébe és a felíraton a követtkező ált:
"We are NOT go back!"
Igazábol akkorra barmok ezek......
"Nem értem, miért kellene szívnia a többi EU-s országnak is, amikor ehhez nekik (és nekünk) semmi közük. "
Nem érint minket? A 3. legtöbb menekülkérelmet nálunk adták be a EU-ban...
Talán azért mert a többség nem dolgozni jön, főleg, hogy még az itt élőknek sincs sokszor munka!
Dániából is mennek el a menekültek, mert be akarják vezetni, hogy az eltartás költségeit bizony le kelljen dolgozni! (adnak munkát)
Vagy amikor a sok menekült randalírozott Dél-Olaszországban, mert nem tetszett az ellátás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!