Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te kit választanál?

Viven kérdései kérdése:

Te kit választanál?

Figyelt kérdés
Egy tiszta ötös;tanulni imadot("stréber")vagy egy bulizós;menőt választanál baratul?
2015. júl. 15. 09:32
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Tudom mit jelent csak mégis streberezik a kitűnő tanulókat pl.engem is
2015. júl. 15. 10:17
 12/21 A kérdező kommentje:

Ja buta se vagyok...

Ha valaki tanul minden nap készül szorgalmasan és nem csak besegeli egy időre az már nem lehet hülye!

2015. júl. 15. 10:19
 13/21 anonim ***** válasza:

a tudástól még lehet valaki buta gondolkodású :)

lehet valakinek lexikális tudása és mégis buta...

tehát attól függ milyen a személyisége, hogyan viselkedik, vélekedik dolgokról...

2015. júl. 15. 10:38
 14/21 A kérdező kommentje:
Akár honnan nézni nem vagyok buta.
2015. júl. 15. 10:45
 15/21 anonim ***** válasza:
Egyiket sem.
2015. júl. 15. 11:18
 16/21 anonim ***** válasza:

A tiszta ötös tanulót. Igen köztük is vannak sík hülyék, akik csak magolni tudnak, de az ismerőseim és a barátaim többsége abba a kategóriába tartozik, aki tanult, művelt ember, és jó jegyei voltak, vagy nagyon kemény iskolába járt.

A bulizós menőcsávóktól és csajoktól hányok. Általában, hülyék, de ha mégsem, akkor is iszonyatosan felszínesek, és nagyképűek.

2015. júl. 15. 12:16
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha csak ennyit tudnék róla, valószínűleg az ötös tanulót. Egyrészt azért, mert a menőkkel tapasztalatból nem jövök ki túlságosan, és nem bírnám sokáig ezt a "bulizós" természetét, másrészt pedig azért, mert ismerek olyanokat, mint az előbbi, és velük ugyanúgy lehet beszélgetni/ viccelődni/ hülyéskedni, mint akárki mással. De miután megismerném őket, könnyen lehet, hogy változna a véleményem, ez a többi személyiségjegyüktől is függ.
2015. júl. 15. 12:28
 18/21 anonim ***** válasza:
Mindig ők választanak engem. :D
2015. júl. 15. 15:18
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2015. júl. 15. 16:45
 20/21 anonim ***** válasza:

Hogyha a kitűnő tanuló és a bulizós is kedves és normális, akkor mind a kettőt, elvégre nem ez a döntő ok egy barátságnál.

Egyébként próbálj ne annyira foglalkozni azokkal, akik strébernek hívnak (habár tudom, hogy nehéz), mert nem mindenki gondolkodik így. Ezt már csak onnan is tudom, hogy az én osztályomnál pont fordítva voltak a dolgok, és a legtöbben azok voltak "menőek" vagy legalábbis népszerűek, akik kitűnő tanulók voltak.

2015. júl. 15. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!