Pénzt vagy barátokat választanál?
Külföldön élek ès dolgozom. Most váltottam munkahelyet, van megtakarításom, szóval anyagilag egész jól megy. Nincs végzettségem, mert félbehagytam az egyetemet, itt akartam szakmát tanulni.
Úgy néz ki, a kapcsolatomnak annyi.
Minden barát meg ismerös azt szeretné, ha Magyarországra mennék, mert ott jobb helyen leszek, mint egyedül a világ végén.
Viszont ott munkát biztosan nem találnék, az egy tizedét sem kapnám az itteni fizetésemnek, és a sokszorosát kéne dolgoznom. Befogadni nem tud senki, mindent magamnak kéne oldani, és ugyanolyan bevándorló lennék csak, mint itt, mivel nincs állampolgárságom.
Itt nincsenek barátaim, csak ismerösök, 1-2 embert tudok, akikhez fordulhatok a problémáimmal.
Ott vannak barátaim, de már éheztem és fáztam eleget az életemben, nem akarok visszazuhanni.
Mit választanál? Pénzt vagy barátokat?
Most van egy kutyám, 2macskám és tuti sokkal nyugodtabbak a mindennapjaim, mint a new yorkiak 99%-ának...
Ha szereted a nyugit, gyere haza, ha szeretsz pörögni, akkor pedig maradj még... Mo. Megvár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!