Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Pénzt vagy barátokat választanál?

Pénzt vagy barátokat választanál?

Figyelt kérdés

Külföldön élek ès dolgozom. Most váltottam munkahelyet, van megtakarításom, szóval anyagilag egész jól megy. Nincs végzettségem, mert félbehagytam az egyetemet, itt akartam szakmát tanulni.

Úgy néz ki, a kapcsolatomnak annyi.

Minden barát meg ismerös azt szeretné, ha Magyarországra mennék, mert ott jobb helyen leszek, mint egyedül a világ végén.

Viszont ott munkát biztosan nem találnék, az egy tizedét sem kapnám az itteni fizetésemnek, és a sokszorosát kéne dolgoznom. Befogadni nem tud senki, mindent magamnak kéne oldani, és ugyanolyan bevándorló lennék csak, mint itt, mivel nincs állampolgárságom.

Itt nincsenek barátaim, csak ismerösök, 1-2 embert tudok, akikhez fordulhatok a problémáimmal.

Ott vannak barátaim, de már éheztem és fáztam eleget az életemben, nem akarok visszazuhanni.

Mit választanál? Pénzt vagy barátokat?

2015. júl. 13. 07:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Én New Yorkban éltem 5évet, voltak is haverjaim, de igazi bar@tot ott bem találtam, ott átszámolva szakmunkával közel 1millió ft-t kerestem havonta, de hazaköltöztem 2éve most 120at keresek havonta, de sokkal jobb a közérzetem... Mondjuk az sokat segített, hogy ahogy hazajöttem, tudtam venni magamnak házat a kedvenc falumban.
2015. júl. 13. 08:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Most van egy kutyám, 2macskám és tuti sokkal nyugodtabbak a mindennapjaim, mint a new yorkiak 99%-ának...

Ha szereted a nyugit, gyere haza, ha szeretsz pörögni, akkor pedig maradj még... Mo. Megvár...

2015. júl. 13. 08:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Magyarország sajnos nem az otthonom, csak ott vannak barátaim
2015. júl. 13. 08:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a te helyedben maradnék külföldön.
2015. júl. 13. 12:04
 5/7 anonim ***** válasza:
En is maradnek, legalabb egy ideig, es probalnek uj baratokat, ismerosoket szerezni.
2015. júl. 13. 12:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez szerintem kiszámíthatatlan. Az is lehet, hogy találsz külföldön barátokat és lesz karriered is, de ha hazajönnél, hiába várnak haza a régi barátok, lehet, hogy lekopnának egy idő után és ugyanott tartanál, de még pénzed se lenne. De az is lehet, hogy ha kint maradnál, teljesen magányos lennél.
2015. júl. 13. 12:45
 7/7 anonim ***** válasza:
barátokat ez egyértelmű.
2015. júl. 14. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!