Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak ezzel a szituáci...

Mit csináljak ezzel a szituációval?

Figyelt kérdés
Amikor a barátnőmmel sétálunk az utcán,akkor a fiúk mindig őt nézik. Nekem ez már elég rosszul esik,hogy rajtam átnéznek a fiúk,és mindig csak őt nézik meg. Mások szerint szép vagyok,de ezt eddig még csak lányok mondták és a legjobb fiú barátom,így nem tudom hogy higgyek e nekik vagy csak azért mondják mert a barátaim. Mit csináljak hogy észrevegyenek a fiúk? Konkrétan nem tetszik senki,tehát csak úgy általánosságban kérdezem.

2015. júl. 13. 21:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Először is, szerintem nem kéne irigynek lenned a barátnődre. A helyzetedben érthető ennek az oka, de akkor sem tesz jót, ha irigykedsz.

Fogadd el magad! Ha esetleg úgy érzed, nem teszel meg mindent, hogy szép legyél, akkor változtass. Csinálj új frizurát, vásárolj előnyösebb ruhákat. De ne úgy fogd fel, mint egy versenyt.

2015. júl. 13. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!