Miért hordanak az emberek a metróban is napszemüveget?
"Attól szép ez a világ, hogy mindenki máshogy gondolkodik. Te így gondolod, én úgy, ő meg teljesen másképpen. Én általában baseball sapkában járok és ha sötét részbe érek a villamossal (ahogy írod), ott felteszem a sapkára egy mozdulattal, én így szocializálódtam. "
12/13-as vagyok. Én például dauerolt hajú lányként (meg ha nem lenne dauerolva, akkor is így lenne) nem teszem a fejem tetejére, mert beleakad a hajamba, és nem tudom egy mozdulattal visszahúzni, hanem ki kell hámozni a fejemből.
Pontosan!!! A baseball sapkát leveszem mindig, vagy ha nem, akkor megemelem az utazók előtt, a csajokat meg megölelgetem. A szendvics snassz, inkább welcome drink-kel fogadom az új villamosozókat.
Én egy elég régi fazon vagyok, eltelt életem fele :)) én még az előttem született generációtól láttam, hogy felteszik a hajra a napszemcsit, de ha beleakad, akkor jó, hogy nem teszed bele. Változnak a korok, mindenki máshogy csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!