Miért hordanak az emberek a metróban is napszemüveget?
#5+8-as, kontaktlencse kellene Neked. A többieknél meg menőzésnek gondolom (vagy manózásnak).
opened paradise nevű felhasználónak pedig: NEM, inkább mellpárti vagyok, de egy szép formás fenéken is el tudok időzni. Még akkor is, ha metróban vagyunk és van a csajon napszemcsi és nem veszi le. (én levenném róla). Opened paradise+ fenék + az én asszociatív gondolatmenetemmel egy 18-as karikát érdemel… :)
"Szerintem meg sznobéria. Akár éjszaka, akár metróban, akár éjszaka metróban. :) Ha nagyon el akarnák tenni, megoldanák. Csak akarni kell. "
NAGYON nem akarom eltenni, és nem is kell szerintem, ha előtte is, utána is hordom, mert kijövünk az aluljáróból. Attól, hogy valaki nem akarja eltenni, nem feltétlen menőzik, csak mert szerinted ez az egyetlen lehetőség.
Attól szép ez a világ, hogy mindenki máshogy gondolkodik. Te így gondolod, én úgy, ő meg teljesen másképpen. Én általában baseball sapkában járok és ha sötét részbe érek a villamossal (ahogy írod), ott felteszem a sapkára egy mozdulattal, én így szocializálódtam. A metróban is ott van, ha meg valahol ér az este, akkor szintén feltszem a sapkára. Pár nappal ezelőtt a vihar miatt használtam, pedig eléggé besötétedett. Alig láttam, de inkább viseltem a napszemüveget, mint telemenjen a szemem kosszal. De az elég "érdekes", amikor hosszú metróutakon, mint a vakok ülnek a kocsiban az emberek. :)))
Mindegy. Csak érdekelt hogyan vélekednek mások, köszi a válaszokat.
5-ös vagyok, látszik, hogy nem olvastad a válaszom, vagy nem értetted, mert írtam, hogy van ilyen is, olyan is.
Az egész kérdésed azért vicces, mert feltételezi, hogy a napszemüveg annyira kivételes, észbontó dolog, hogy csak menőzésből lehet használni. Télen sem veszem le a sapkámat a metrón, nem tudom, ennek mekkora a "cool-faktorja".
Hehe!! A napszemüveg nem kivételes, észbontó dolog, csak az utóbbi időben sokat metróztam és feltűnő volt, vagy eddig nem vettem észre, hogy nem veszik le. Tudod, mindig van valami új "divat" és gondoltam, felteszem a kérdést, hátha csak én nem tudok róla. Képzeld, én meg nyáron voltam már hosszú nadrágban, télen meg ettem fagyit, ezeknek mekkora a "cool-faktora"? És nem faktorja. Bocs, hogy kijavítottalak helyesírásból! Ez is egy cool-dolog, kijavítani egymást, mintha a másik mindig mindent jobban tudna. :D :P
Le szoktad venni az illem miatt!! Itt a kulcsszó (hogy a magyarok is érccccsék: keyword): ILLEM. Ennyi, köszi, konzekvencia levonva.
Kedves 18-as! Rákerestem a 'neurotikus' szóra, mert bár tudtam, hogy valami zavarral kapcsolatos, de nem tudtam pontosan mit takar és mivel nem voltam tisztában a jelentésével, örömmel konstatálom, hogy nem vagyok neurotikus. El kell, hogy keserítselek, nem üres és nem szánalmas az életem. Igazán sajnálom és talán jobban ismerem magam, mint te, aki semmi nem tudsz rólam, csupán EGY kérdésem alapján vonsz le koncekvenciákat. Gratulálok!
Köszönöm az összes választ! Megpróbálok megfelelni az elvárásoknak és én is napszemüveget viselni a metróban. Eleinte nem fog menni, mert sötétnek találálom majd, mint pár válaszolót itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!