Mire utalhat, hogy már várom az őszt, a szürkeséget meg a rossz időt? (Bőv. Lent)
Mostanában (1hónapja) elkapott egy olyan érzés, hogy annyira szeretném már ha ősz lenne, félhomály, meg rossz idő. Nem vagyok depressziós, csak annyira megnyugtat az érzés mikor a félhomályban, szürkeségben hallgathatok egy indie rock számot és közben a plafont bámulom, más is van így ezzel?:D
16/F
Jaj de tini volt ez a leírás, bocsi:D
Amúgy semmi nincs ebben, senki se mondja azt, hogy muszáj a nyarat szeretned vagy az kell legyen a kedvenc évszakod. Én sose szerettem, mert túl meleg, nehéz sokszor felöltözni, könnyen leégek, stb.
Én a megfelelő időben szoktam várni, kb. Augusztus végén, amikorra már kitombolom, kifürdőzőm magam és elfáradok. Akkor jöhet a nyugi.
Valószínűleg Te nem szereted a nyarat, nem tudod kihasználni a lehetőségeit és úgy érzed kilógsz a sorból, ha nem mész pancsolni, kirándulni, grillpartikra stb.
Még fiatal vagy és ez így nem fogalmazódott meg benned, mert egymás után mentek általában.
Talán arra, hogy elmélyedni vágysz, nem pedig harsány napfényben tobzódni. Amikor ennyire tombol a fény és nyár, az emberek is jobban "pörögnek", nehezebb elmélyülni, elmélkedni, magadra figyelni.
Én is vagyok így néha ezzel, bár én szeretem a nyarat. :)
De még amit imádok: esőben állni az ablakban, nézni a vihart és valami jó intenzív zenét hallgatni :D
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!