Ha sárgás folyásom van, az utalhat arra, hogy nagyon fel vagyok fázva, vagy hólyaghurutra? Nagyon rossz, mert nem múlik sehogy sem a betegség.
Nem. A sárgás folyás az nőgyógyászati fertőzésre utal. Ne keverd össze a felfázással és a hólyaghuruttal, ezek HÚGYÚTI betegségek. Más szervrendszer.
Innentől nem teljesen tiszta, hogy melyik betegség nem múlik el, a folyás vagy a felfázás? Mert mindkettőt kezelni kell és lehetőleg egyszerre, ha tényleg mindkettő fennáll.
ne nézzetek hülyének ( :D ), de ha felnyúlok a hüvelyembe és megnyomom enyhén felül a hüvelyem falát, akkor nagyon kell pisilnem
szerintetek ez az miatt lehet hogy nagyon felvagyok fázva?
meg úgy érzem, hogy néha megduzzad a hüvelyem belül és mintha "kilógna"
nem tudom mi lehet a baj :( orvoshoz a jövőhéten tudok menni
Előző...
Baktériumos folyás lehet fehéres, szürkés, sárgás vagy zöldes is. A trichomonasos folyás zöldes vagy sárgás. A gombás folyás fehéres vagy sárgás. Ugye ez alapján azért érzed, hogy az a betegség, amit te esetleg magadon láttál (ha egyáltalán, mert azt is el tudom képzelni, hogy csak egy weblapon olvasgattál), nem az egyetlen variáció, ami előfordulhat?
Ne oszd az észt, ha nem tudsz semmit. Köszönjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!