Ti mit reagálnátok, ha ilyen hírt kapnátok váratlanul? 21/F
Húgom (17), barátjánál van és motoroztak. Most hívott az apja, hogy egyedül robogózott, elesett, most a sürgősségin van, kis agyrázkódást kapott, 8 napon belül gyógyuló sérülések az arcán (vérömlenyt leszívták), kezén, medencéjén, éjjel megfigyelésre benttartják.
Szüleim külföldön vannak, majd holnap megírom nekik.
Én azt gondolom, hogy majd legközelebb megtanulja ezután, hogy nem robogózunk sisak nélkül, pláne ha nincs jogsink, az idióta haverokkal.
Anyám már betegre aggódta volna magát miatta.
nem szúrnám el vele a szülők nyaralását.
inkább egy nagy balhé majd ha hazajönnek.
Lehordanám, hogy értse aggódom érte. Várnám hogy eméssze egy kicsit magát, míg tudatosul benne mekkora baromságot művelt, és mikor már megbánóan néz rám megenyhülnék.
Nem egy balesetem volt régebben, nálam valami ilyesmi vált be.
Én nem főnökösködöm senki felett, leszidni sohasem fogom, már kinőttem belőle. :D Ha vita van és ő a téma, akkor is mindig lelépek és nem szólok hozzá semmit. Nem az én hatásköröm.
Amúgy említettem a barátja apjának, hogy majd akkor mondom nekik el ha megjöttek, de mondta hogy szóljak nekik majd holnap. De szerintem nem fogok, mert nincs komolyabb baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!