Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti hogyan reagálnátok ha...

Ti hogyan reagálnátok ha valaki váratlanul a p*csátokba harapna az utca közepén?

Figyelt kérdés
14/F
2013. okt. 29. 23:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Először egy orrbaverés a cigónak, aztán térdelés az arcába, aztán spiccel fülön, majd egy májgerivel gyomorba. Ha még mindig áll, akkor térdenrúgnám talppal. A végén ha a földön fekszik, még belerúgnék egyet és leköpném!
2013. okt. 29. 23:30
 2/9 A kérdező kommentje:
te beteg vagy XDD
2013. okt. 29. 23:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Először is meglepődnék rajta, az sicher, utána ha meglátom annak a bátor embernek a pofáját akkor kap tőlem 3 másodperc előnyt. Ha utolérem akkor ha esetleg jókedvemben vagyok megússza 1 hatalmas sallerrel a dolgot, ha rossz kedvem van, akkor lesz orrvérzés, ha nagyon rossz kedvem van akkor azonnali fogeltávolításban részesítem és a kihullott fogakat megtartom emlékbe sőt, a nyakamba is akasztom. Ha végképp rossz kedvem van akkor adok beutalót a kórházba, de az biztos hogy nekem is meglesz a belépőm a sittre.
2013. okt. 29. 23:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
#1-es vagyok: Én vagyok a beteg? Az a beteg, aki idegen emberek fenekébe harapdál a nyílt utcán. Amennyi gyagyás mászkál mostanság, kissé keresem is az ilyeneket, hogy leüthessem...
2013. okt. 29. 23:41
 5/9 A kérdező kommentje:
én amúgy már csináltam ilyet de szerencsére sokkal békésebb volt, és lány úgyhogy bvzinak sem néztek :D
2013. okt. 29. 23:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát ha ismered, akkor talán elnézi, de gondold el, hogy megijedhet valaki, ha egyszercsak harapást érez a hátsóján. Ha csajozni akarsz, talán nem így kéne kezdeni, mert legközelebb tényleg fogatlanítanak...
2013. okt. 29. 23:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Első ámulatból feleszmélve, úgy állon rugnálak, egy hétig keresnéd a fogaidat.

Nem vagy normális!

Ha rossz napom van, golyóidat is megcéloznám, és hidd el,

el is találnám.

2013. okt. 30. 05:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Te hol élsz, kérdező, jurtában? Mi vagy te, valami állat? Harapdálj szendvicset, ne embert.

Nekem egyszer (lányként) egy cigány munkás a seggembe markolt bele, 17 éves voltam. Egy szegélyen lehetett csak elhaladni, a parasztja meg felnyúlt a gödörből, amiben dolgozott, aztán benyúlt és bemarkolt a fenekembe. Egyből csaptam volna neki, de az arrébb ugrott a gödrében és nagyon viccesnek találta az egészet, pláne, hogy nem sikerült megütnöm. Az ilyen nem ember, hanem állat. Egy utolsó darab sz-a-r.

2013. okt. 30. 13:15
 9/9 A kérdező kommentje:
azt azért hozzáteszem hogy eléggé be voltam rúgva , vagyis alapból nem vagyok (annyira) gátlástalan hogy ilyesmit csináljak. értem én hogy g**iség volt de nemhiszem hogy emiatt pokolra fogok jutni :D.
2013. okt. 30. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!