Hogy szeretheti valaki a pálinka ízét, szinte tiszta szesz íze van?
„voltam már pálinka fesztiválon azért csak nem hiszem hogy ott is mind rossz volt”
Semmivel nem jobb egy pálinkafesztivál, mintha véletlenszerű pálinkákat vennél egy boltban. Pálinkás fórumokon gyakran találkozhatsz azzal a panasszal, hogy haladó ottfonfőzők elmentek 1-1 pálinkafesztiválra, megkóstoltak vagy 10 tételt aranyáron, és alig 1-2 iható volt közte. Én az elmúlt hónapban megkóstoltam jó pár főzde pálinkáját, a legtöbbjük a közepestől a rosszig terjed, miközben sokuk fél literenként 7 ezerbe kerül... pedig a pálinka után még NETÁ-t sem kell fizetni.
Persze sokan ezzel együtt is szeretik a pálinkát, mert az ember az előítéleteivel és a megszokásaival kóstol. Ha valaki szentül hiszi, hogy egy adott alkoholos ital JÓ (mert magyar hagyomány, mert gyümölcsből van, mert ezt issza a kedvenc szereplője, az ok teljesen mindegy), akkor azt meg fogja szeretni, ilyen csodálatos az emberi agy:) Alkoholmentes itallal-étellel is működik ez, de alkoholossal (a kellemes hatása miatt) sokkal könnyebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!