Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most őszintén. Ez tényleg...

Most őszintén. Ez tényleg ilyen nagy proléma?

Figyelt kérdés

Volt egy legjobb barátnőm.Nagyon jól elvoltunk, és mindenben számíthattunk egymásra.Egy helyen sportoltunk,és ott ismerkedtünk meg.Aztán kiléptem abból az egyesületből, mert már nem kötött le a sportág.Egyre kevesebbet beszéltünk.Ha írtam, néha órákkal később írt vissza , mikor persze kijelezte hogy látta.Aztán egyik nap rámírt, hogy nálam hagyta a könyveit, hagy ugorjon már át értük.Lemondtam a progrmom, hogy várjam, aztán egy fél órával a megbeszélt időpont előtt közli hogy nem jön, mert elfoglalt.Aztán persze kitett egy csomó képet amin a városba szórakozik a barátnőjével.Ráírtam, hogy kérdőre vonjam, és egyszerűen és lettem p*csként beállítva, merthogy engem csak az anime meg az xbox érdekel, és sosem mentem el vele sehova.Én 15 évesen nem szeretnék eljárni velük kocsmázni és cigizni, és szerintem ezért nm lehet engem felelősségre vonni.Azt mondta elege van már belőlem, mert csak az animével foglalkozok.Tényleg ilyen orbitális probléma ez? Hogy nem fiúzom, nem iszom, nem cigizem hanem inkább animét nézek?

Most velem van a baj?

2015. jún. 30. 17:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Persze nem 0-24-ben anime meg játékok, mikor hívott pl. majálisokra,koncertekre vagy csak fel a városba, szívesen mentem vele.Csak most kissé megváltozott.
2015. jún. 30. 18:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Kib*szott egyszerű:

Te introvertált, ő meg extrovertált. Tanuljátok meg elfogadni egymást, úgy ahogy, ha ő erre képtelen, akkor nem kötelező a barátnőjének lenned.

Próbáld meg egy kicsit bevezetni a világodba, és te is kimehetsz vele néha kicsit bulizni a kedvéért.

(Nekem is van extrovertált barátom aki ott fújolta az animéket, amíg meg nem mutattam neki a Death Note-ot. :D)

Remélem kibékültök :)

17/f

2015. júl. 1. 23:34
 13/16 A kérdező kommentje:

Mar mutattam neki animet, es tetszett is neki.

Sajnos az mar szerintem lehetetlen. Azt irta hogy talalkozzunk csereljuk vissza az egymásnal hagyott dolgainkat es utánna hagyjuk beken egymast.

De azert koszonom, rendes vagy. :)

2015. júl. 2. 01:52
 14/16 anonim ***** válasza:

Nincs veled semmi baj.

Nem lehet mindent az introvertált/extrovertált személyiségre fogni. Ugyanis vannak a primitív, beszűkült lűtókörű emberek, aki nem képesek elfogadni a másik fél másságát.

Egyébként a probléma valószínűleg az, hogy kiléptél az egyesületből. (Félre ne érts, nem téged hibáztatlak).

Ott találkoztatok, az a sportág kapcsolt össze titeket, erre kezdett épülni a barátságotok. Azzal, hogy kiléptél egy alapkövet töröltél el a kettőtök közötti kapcsolatból. Nem voltatok úgymond rákényszerítve a találkozásra, ennek eredménye, hogy gyengülni kezdett a kapcsolat. A sporttal együtt töltött időt mással pótoltátok (vagy semmivel), ami nem bizonyult olyan nagy összetartó erőnek, ezért távolodni kezdtetek. Ha te ezután is próbáltad tartani a kapcsolatot és újraépíteni azt, Te mindent megtettél, amit tudtál. Ha ennyire nem akar veled lenni többé, hagyd a fenébe. Nem érdemli meg hogy időt pazarolj rá. Úgy sincs olyan sok belőle rövidke életünk során. Próbálj meg ismerkedni jobb, intelligensebb emberekkel (a barátnőd valószínűleg nem volt az, ha ilyen módon tudatta veled a dolgokat.)

Csak fel a fejjel :)

Sok sikert a továbbiakban.

U.I.: Még rengetegszer fogsz csalódni az életben. Lesznek még ennél sokkal nagyobb gondjaid. Ne hagyd, hogy egy hozzá hasonló valaki miatt akár csak egy percre is szomorúvá tegyen.

2015. júl. 4. 01:18
 15/16 anonim ***** válasza:
71%
Én a helyedben rögtön amint nem jött időre, elégettem volna a cuccait. :D Utálom az olyan embereket akik nem tudják miről van szó és csak mondják és mondják... Én pont emiatt nem barátkozom az osztálytársaimmal. Buták, szűk látókörűek, fogalomzavarosak na meg ők is inkább isznak meg cigiznek, pasiznak, csajoznak aztán kimaradnak a suliból mert terhesek... XD Csak 4 osztálytársam iratkozott ki mert terhesek lettek. Szép, mondhatom... 15/L
2015. júl. 4. 01:42
 16/16 anonim válasza:
Ez nem nagy baj, de tényleg unalmas ember vagy. Az anime nem unalmas, csak ha mást nem érdekli, és téged meg csak az, meg a játékok. Csak a sport kötött titeket össze. Keress más barátokat, akiket ugyanaz érdekli, ami téged.
2015. júl. 15. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!