Mit szóltok ahhoz hogy már megjelentek a radikális melegek akik fejbelőnék a homofóbokat és erőszakot javasolnak mert ha már úgyis utálják őket akkor agyjanak nekik okot is?
pl itt egy poszt is erről meg köztudott hogy minden csoportban vannak radikálisok illetve felszólítanak arra ha nem akarsz ölni legalább idézem "verd is ki a sz*rt is belőlük" és lényegében csoportban mindenki erős a meglepetés ereje meg legbénít ők meg amúgy is sokat kondiznak
én kezdek félni tőlük is mostmár senki sincs biztonságban? :S
Én különbséget tudok tenni. Lenézem azokat a melegeket akik parádéznak felvonulásokon. Viszont semmi bajom a meleg kollégámmal aki normálisan viselkedik.
Miért nem lehet megérteni. A nemi hovatartozás nem tartozik senkire.
"Nincs semmi bajom a melegekkel, de szabják már meg senkinek, még nekem se, hogy mit toleráljak és mit ne."
Na igen, erről van szó.
Elfogadásról meg toleranciáról beszélnek, közben meg nagyobb gyűlölködők, mint bárki.
Kikérem magamnak, hogy homofóbnak szólítsanak csak azért, mert hetero vagyok!!4!!
Így kell, nem? ;)
#6: már hogyne! a fóbiák igen komoly pszichés problémák, és ahogy írtam, egy szociofóbia miatt vagy agorafóbia miatt is próbálkoznak a javulással, akkor pont egy sokkal durvább jellegű és egész személyiséget átható homofóbiát kellene kezeletlenül hagyni?
Hidd el, csak idő kérdése, és rendbe lehet azt is tenni mindenkinél.
Tehát én ismét azt kérdezném, hogy a fóbiák közül miért pont a homofóbiát veszed ki a kezelendő betegségek közül? Hidd el, nem csak a környezetének, de saját magának is borzalmas nehézségeket okoz a mindennapokban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!