Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én vagyok ennyire magyar...

Csak én vagyok ennyire magyar mániás?

Figyelt kérdés
Csak én vagyok ennyire magyar mániás? A minap Ausztriában jártam, láttam egy osztrák zászlót és arra gondoltam közben, hogy egy magyar zászlót is kéne tenni valahova. És ha Szlovákiában járok, akkor is felvennék magamra magyar zászlós pólót, nem érdekel a sok hazátlan szlovák, akkor is inkább magyar zászlós cuccok, mint USA vagy Anglia. Nem vagyok kormánypárti, de külföldön is szívesen vinnék zászlókat meg magyaros dolgokat. Másnál is van ilyen?

2015. jún. 28. 16:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Szerintem először "szépen" /kötekedés, verekedés mentesen/ kérik el a dolgaid, ha nem járnak sikerrel, akkor mennek bele komolyabb csatába. Tavaly a Keleti-pu.-nál csak egy kiflit kért tőlem, de mondtam, hogy nincs, adhatok egy 20 forintot, abból vehetsz egyet. De neki az nem kellett, neki kifli kell. Utána a hátam mögé ment és ki akarta nyitni a hátizsákomat. De nem koccant le ezután sem rólam, gondoltam beljebb megyek, ahol már kérik az ellenőrök a jegyet, hátha elkapják. Eljött odáig utánam, de megijedt az ellenőröktől és visszafutott.
2015. jún. 28. 17:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Utálom az ilyen cigányokat.Gyáva népség,csak csapatban mernek menni.De ha vagy olyan kemény és ügyes,akkor ha levágsz egynek,aki a főkolopmos,a többi visszahúzódik...Vagy összevered az összeset egy rakáson :P
2015. jún. 28. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!