Csak én vagyok ennyire magyar mániás?
Figyelt kérdés
Csak én vagyok ennyire magyar mániás? A minap Ausztriában jártam, láttam egy osztrák zászlót és arra gondoltam közben, hogy egy magyar zászlót is kéne tenni valahova. És ha Szlovákiában járok, akkor is felvennék magamra magyar zászlós pólót, nem érdekel a sok hazátlan szlovák, akkor is inkább magyar zászlós cuccok, mint USA vagy Anglia. Nem vagyok kormánypárti, de külföldön is szívesen vinnék zászlókat meg magyaros dolgokat. Másnál is van ilyen?2015. jún. 28. 16:33
1/12 anonim válasza:
én is így vagyok vele :) illetve szeretek külföldieknek magyar történetekről mesélni a nyelvről és a kúltúránkról illetve honnan jöttünk (általában szeretik is hallgatni :) )
2/12 A kérdező kommentje:
Én vállalom a magyarságom! :) Nagyon hosszú történelmünk van! A magyar történelem érdekel engem is a legjobban, szeretem Amerikát, USA-t, szívesen mennék oda is, de magyarságomat akkor sem fogom letagadni. Ha sok szlovák ellenünk fordul, akkor is magyar maradok! Sajnos vannak olyan hazaárulók, akik Felvidéken élnek és inkább szlovákok oldalán van... Szégyen...
2015. jún. 28. 16:47
3/12 anonim válasza:
1-es vagyok igaz én magyar/szlovák/német keverékbe tartozom és inkább germános szlávos vonásaim vannak de én is büszke vagyok a magyar történelemre :) bár vicces mert külföldön általában Angolnak vagy Hollandnak szoktak nézni :)
4/12 anonim válasza:
Amíg nem valaki ellen irányul, hanem valakiért, addig normális, sok mindenki szereti a nemzetet, amelynek tagja.
5/12 anonim válasza:
Én is vállalom a magyarságomat. De azt gondolom, hogy egy átlagos magyar ugyanígy tesz. Nincs szégyellnivalónk. Szeretem az ilyen kis dolgokat, mint kis méretű sálak (autóba, tapadókoronggal), kulcstartó, illetve van egy közepes méretű zászlóm is.
6/12 A kérdező kommentje:
Hogy jönnek ide a cigányok?
Már ha felhoztad, nemcsak magyarok futnának, hanem minden nép így van velük. Ausztriába járok nyaranta, néha ősszel is, itt is vannak cigányok, főleg pályaudvaroknál és kötözködnek. Az osztrákok és más kevert népek sem mernek visszaszólni. Ennyit a "elfutós" dologról.
2015. jún. 28. 17:05
7/12 anonim válasza:
én a bulgár cigányoktól félek a legjobban ők nagyon durván néznek ki németország felé lehet velük találkozni az autópályán a megállóknál a mc donaldsnál meg ilyen helyeken a magyar "rosszabb" cigányok egy angyalok mellettük de komolyan :D
8/12 A kérdező kommentje:
Ismerem őket is. Az autópálya pihenőjénél megpróbálták kifosztani édesanyámat. Ezek csapatokban fordulnak elő, pl. mint a csordák. Egynek szólsz, akkor a többi is becsatlakozik.
2015. jún. 28. 17:25
9/12 anonim válasza:
úristen :SS igen azokról beszélek amúgy mi többen voltunk csak a többiek bent ettek én meg kint cigiztem egyedül de nagyon figyeltek engem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!