Hogy tudnak egyesek havi 2-3 00 ezret elkölteni ruhára?
Nem egy tinilányos kérdésben volt már itt az oldalon, hogy havi 200 ezret költ ruhára a szülei pénzéből.
Nekem a maximum, ami elment egyszerre az 15 ezer volt, és nem is veszek ruhát havonta, pedig dolgozom.
Mi a fenét lehet ennyi pénzen venni?
Nyilván felesleges dolgokat.
Ez is egy olyan függőség, mint bármely másik.
Én évente nem költök rá ennyit. Nem azért, mert nem tehetem meg, hanem azért, mert utálok shoppingolni.
Aki szeret, az mindig vásárol valamit, ami aztán ott porosodik a szekrényben. Én a játékokkal vagyok így. Függés.
Lehet venni farmert 2e-ért is, meg 70e-ért is.
Van táska 3e-ért is meg 230e-ért is.
Órát is lehet venni 5e-ért, meg 250 millióért is akár.
"ugyanazt a márkát megkapod Vaterán 7000 ezerért használtan, ami boltban újonnan 60 000, aki nem hiszi utána nézhet."
A kínai hamis márkákat árulja a sok "élelmes" proli a Vaterán, amiket az AliExpressről rendelnek. Amíg végre a NAV fel nem ébred és el nem kapja a töküket.
"ugyanazt a márkát megkapod Vaterán 7000 ezerért használtan, ami boltban újonnan 60 000, aki nem hiszi utána nézhet."
"A kínai hamis márkákat árulja a sok "élelmes" proli a Vaterán, amiket az AliExpressről rendelnek. Amíg végre a NAV fel nem ébred és el nem kapja a töküket."
Mondom, használtan! Ha valaki eléggé figyel, akkor ki tudja szűrni, hogy eredeti, vagy hamis-e a termék. Nem a hamis cuccokról beszéltem. Ha elég sokáig böngészed a Vaterát fogsz találni nagyon márkás termékeket néhány ezer forintért. És eredetit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!