Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy tudnak egyesek havi 2-3...

Hogy tudnak egyesek havi 2-3 00 ezret elkölteni ruhára?

Figyelt kérdés

Nem egy tinilányos kérdésben volt már itt az oldalon, hogy havi 200 ezret költ ruhára a szülei pénzéből.

Nekem a maximum, ami elment egyszerre az 15 ezer volt, és nem is veszek ruhát havonta, pedig dolgozom.

Mi a fenét lehet ennyi pénzen venni?

2015. jún. 27. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Nyilván felesleges dolgokat.

Ez is egy olyan függőség, mint bármely másik.

2015. jún. 27. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én évente nem költök rá ennyit. Nem azért, mert nem tehetem meg, hanem azért, mert utálok shoppingolni.

Aki szeret, az mindig vásárol valamit, ami aztán ott porosodik a szekrényben. Én a játékokkal vagyok így. Függés.

2015. jún. 27. 18:18
 3/7 anonim válasza:
70%
én se értem ha múlti milliárdos lennék akkor se költenék rá annyit!
2015. jún. 27. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet venni farmert 2e-ért is, meg 70e-ért is.

Van táska 3e-ért is meg 230e-ért is.

Órát is lehet venni 5e-ért, meg 250 millióért is akár.

2015. jún. 27. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsó: Ja és az a röhej, hogy ugyanazt a márkát megkapod Vaterán 7000 ezerért használtan, ami boltban újonnan 60 000, aki nem hiszi utána nézhet. Szóval abban a pillanatban, hogy megveszed a méregdrága ruhát, tudni kell róla, hogy már a töredékét éri csak, mert annyiért tudnád eladni, ha el akarnád. Aki élelmes, talál olcsón, aki meg nem, az szop... akarom mondani: fizet.
2015. jún. 28. 01:13
 6/7 anonim ***** válasza:

"ugyanazt a márkát megkapod Vaterán 7000 ezerért használtan, ami boltban újonnan 60 000, aki nem hiszi utána nézhet."

A kínai hamis márkákat árulja a sok "élelmes" proli a Vaterán, amiket az AliExpressről rendelnek. Amíg végre a NAV fel nem ébred és el nem kapja a töküket.

2015. jún. 28. 01:16
 7/7 anonim ***** válasza:

"ugyanazt a márkát megkapod Vaterán 7000 ezerért használtan, ami boltban újonnan 60 000, aki nem hiszi utána nézhet."

"A kínai hamis márkákat árulja a sok "élelmes" proli a Vaterán, amiket az AliExpressről rendelnek. Amíg végre a NAV fel nem ébred és el nem kapja a töküket."

Mondom, használtan! Ha valaki eléggé figyel, akkor ki tudja szűrni, hogy eredeti, vagy hamis-e a termék. Nem a hamis cuccokról beszéltem. Ha elég sokáig böngészed a Vaterát fogsz találni nagyon márkás termékeket néhány ezer forintért. És eredetit!

2015. jún. 28. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!