Akiknek kevés az önbizalom hiányuk nem érzik úgy, hogy hiba volt kisebb korukban a szüleikre hallgatni?
Pl..ilyen témákban, hogy ne cigizz, nehogy rászokj,
meg a szexről nem lehet beszélgetni, mert ciki
, káromkodni sem szabad mert azt csak a nagyon közönséges emberek teszik
most meg olyan ember lettem, aki mindenre úgy befeszül, és nem bír lazán kezelni dolgokat, hiába minden porcikám ezt akarja, egyszerűen nem megy
olyan embereket nem találok akikkel gyakran tudok lógni, mászkálni és totál szimpatikusat, csak olyan van, aki úgy elmegy
Ti ezt, hogyan élitek meg?
Semmi köze a dohányzás tiltásának,meg a csúnya beszéd tiltásának a felnőttkori önbizalomhoz.
Ja,tinik lehet azért kezdenek cigizni,hogy keményebbnek érezzék magukat,amit mindenki kiszokott nőni.
Ha a szülők miatt vagy önbizalomhiányos felnőttként, az csak amiatt lehet,mert vertek,leszóltak, szinte csak negatív visszajelzéseket kaptál tőlük gyerekkorban.
Dohányzás tiltása? Trágár beszéd tiltása?
Inkább normális, aggódó szülői reakció.
"Akiknek kevés az önbizalom hiányuk" - azoknak éppenhogy nincs önbizalomhiánya... :)
Na de egyébként a viccet félretéve, érdekesmód nekem sosem tiltottak dolgokat. A szüleim láncdohányosok, megmondták, hogy gyújtsak rá, ha szeretnék, itt van, szívjam el. Nem akartam sosem. Szexről is mindig nyíltan beszéltünk, bármivel tudok hozzájuk fordulni a mai napig, hogy a te példáidat említsem. Ennek ellenére mégis komoly önértékelési problémákkal küzdök, de ezt nem próbálom rájuk fogni.
Egyébként a kérdésed leírásából nem derül ki, hogy neked milyen szinten is nyilvánul meg az önbizalomhiányod. Mert az, hogy nem szimpatikus senki, és nem tudsz barátkozni, még nem önbizalomhiány.
Igen rosszul írtam!
Én is próbálom elhitetni magammal, hogy semmi közük hozzá, hogy én ilyen vagyok most, csak a magam dolga, ugyanis ők sosem kezeltek le, mindig építeni próbáltak..csak a tapasztalat nem jött hozzá a társaságban.
ja meg pl olyan volt, hogy 8-10 éves koromba rengetegszer kerültem olyan szituba amiből nem tudtam kiutat, és csak baromi szar érzés volt, pl ilyenek, hogy valaki befingott órán, és próbáltak rájönni ki, én meg próbáltam nem mutatni, hogy nem én voltam, de kb már pirultam, mivel azt hittem azt fogják hinni, hogy én voltam...ilyen hülyeségek, ez szimplán személyiség és akármennyire is próbálom tudatosan csinálni a dolgaimat, visszaesek
Az, hogy nem szimpatikus senki (valaki igen, csak nagyon kevesen vannak), az meg azért van mert túl sok olyan vonásuk van, ami nekem nem tetszik
2. És neked miben nyílvánul meg, és minek tulajdonítod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!