Mit tegyek, ha a külsöm miatt nem kapok munkát?
Szöke hosszú hajam van, mandula vágású kék szemem, telt ajkaim és babaarcom. Az alakom átlagos, hosszú lábak, széles csípö, keskeny derék, nagy mell (75D).
Takarítói és bolti eladói állásokra jelentkezem külföldön, mivel nincs diplomám még.
Ma voltam gyakorlaton, a fönöknöm megkérdezte, eredeti-e a mellem, mert egész szèp így az alakomhoz.
De nem vettek fel arra hivatkozva, túl lassan takarítottam, mikor összepakoltunk.
Minden eredeti rajtam, alig sminkelek, a körmöm se festem, és sportosan öltözök.
Ilyenkor mit lehet tenni?
21N
Szerintem nem azért nem kapsz munkát, mert olyan a külsöd, amilyen, hanem mert nem dolgozol megfelelöen.
Ha takarításra akarnak felvenni, akkor ott csak az a fontos, hogy gyorsan és jól dolgozz. AZ, hogy hogyan nézel ki, meg milyen a melled, nem számít.
Igen, szerintem az a bajod, hogy a külsőd ellenére sem vettek fel.
Takaríts gyorsabban és tiéd lesz az állás.
én velem is ez volt a gond, mindent megtettem, és úgyanígy külföldön, aludtam 4 órákat, mert suli is van, és 1 hét után kirúgott..pedig ennyire még nem akartam dolgozni sose
De te most arról beszélsz, hogy túl jó nő vagy ilyen melókhoz? vagy micsoda?
Kislány, elhiszem, hogy nagyon büszke vagy a külsődre, de hidd el, az egész világ azért nem ekörül forog...Ha nem kellettél bolti eladónak, valszeg béna voltál.
De ha úgy gondolod, hogy a külsődnek köze volt a visszautasításhoz, a következő állásinterjúra menj zsákszerű felsőben, smink nélkül, kontyba tűzött kócos hajadon fejkendővel és bagolyszemüvegben. Legalább megnyugszol, hogy nem a külsőd miatt vagy alkalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!