Egyes öregeknek miért derogál, ha nem végzek nehéz és veszélyes munkát?
Miért jó nekik, ha a mai fiatalok is úgy dolgoznak keményen mint régen ők?
A másik mindenbe szeretnek beleszólni, az ember minden mozdulatát figyelik, hogy mibe köthetnek bele.
És én vagyok a szemtelen, tiszteletlen mert ezt nem tűröm.
Ő nekik mindent szabad, amit ők csinálnak az a jó, amit én csinálok vért izzadhatok úgy sem jó.
Ordítozni szabad nekik, ha én visszaordítok még nekik áll feljebb.
Ha otthagyom még képes utánam jönni, hogy folytassa a papolást, főleg ha már eleget ivott.
Szoc.komm rendszermaradék vén prolik,azért mert ők a gyárban,meg a tsz-ben szívták végig az életüket,és semmijük sincs,csak a piás szájszaguk,irigyek a mai fiatalokra,meg a technikára,és azt akarják,hogy mindenki olyan nyomorult legyen,mint ők.
Megjegyezném,hogy azért dolgozni kell,és nem szégyen! :)
Én az "egyes öregek"-re válaszoltam.
Egyébkét a régi rendszerben nőttem fel,voltam katona éles fegyverrel a vasfüggöny ideje alatt.
Több helyen laktam az országban,Pesten nőttem fel,és most is ott lakom.Szakmunkás vagyok,láttam ezerszer a Kádárrendszer mentalitását,a szocializmus nyomorult eszméit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!