Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek hogy néz ki egy...

Szerintetek hogy néz ki egy veszélyes pszihopata?

Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 20:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Pont az a baj hogy normálisan...nem tudhatod hogy mikor tör ki belőle a dolog...
2013. aug. 30. 20:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Pont mint egy átlagember. Pont ettől veszélyesek.
2013. aug. 30. 20:48
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen? És valaki látott már ilyen "kitörést"? Hogy néz az ki?
2013. aug. 30. 20:52
 4/11 anonim ***** válasza:
2013. aug. 30. 20:53
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Barna a haja,zőld a szeme és ráadásúl iskolázatlan! Amikor nem pszihopatáskodik akkor mindig a gyakorikérdéseken hülyeségeket válaszól.Pont mint én.
2013. aug. 30. 20:55
 6/11 anonim ***** válasza:

A pszichopátia pszichés rendellenesség, nem testi. Nincs semmi külső jele.

A pszichopata ember bármit megtesz a célja elérése érdekében és nem érez megbánást, nem tanul, nem szeret. Intelligensebbek az átlagnál. Ha akarnak valamit, nagyon megnyerőek tudnak lenni.

Aki örjöng, tör zúz az inkább neurotikus

2013. aug. 30. 21:17
 7/11 anonim ***** válasza:

Milyen jó ez a kérdés :).

Számomra azok az emberek a kifejezetten veszélyesek, akik túlzottan visszafogják a testbeszédüket, a kéz és karmozdulataik egyáltalán nem lazák, s úgy átlagban nagyon merev a testtartásuk csípőben is, ugyanakkor a tekintetük mindig nagyon merev és éles, fix. Ezt még tetőzi az, hogy egy mosoly nem látszik az ajkain soha ...

2013. aug. 30. 21:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Azt mondják nincs külső jele. Ez igaz, viszont ebben az esetben is a szem a lélek tükre :)
2013. aug. 30. 21:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy egy pszichopata az átlagnál intelligensebb, művelt, okos, kiváló kommunikációs képességei vannak, nagyon rafinált, de a külseje semmit nem árul el róla. Igazából a viselkedésén is akkor észrevehető csak, ha éppen "elgurult a gyógyszere".
2013. aug. 30. 21:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát nem könnyű felismerni,az biztos,sokszor még a szakemberek is gondban vannak vele.A szeme esetleg lehet árulkodó,az sokat elárul minden ember lelki világáról.Meg a viselkedésében vannak tipikus jelek,amiket észre lehet venni ha értesz hozzá.Meg attól is függ,intellektuálisan mennyire vagy érzékeny,nekem pl.volt egy ismerősöm,először egy haverom mutatta be,mint volt osztálytársát.Külsőleg normális volt,nem volt agresszív sem,normálisan bemutatkozott,de áradt felőle egyfajta baljós "hullám",amit én felfogtam az adóvevőimmel,éreztem,hogy nem jó a közelében lenni,olyan furcsa feeling vette körül,és egyfajta hűvös érzelemmentesség.Még pár találkozás után kiderült(közös kocsmába jártunk)hogy a srác totál pszichopata,ok nélkül belekötött bárkibe,nála kétszer akkora emberekbe is,verekedett,elvette egy ismeretlen ember sapkáját,táskáját,csak,hogy balhé legyen,kivette a sört más kezéből,és a földre dobta.Nem egyszer vérző ínnyel,monoklival ment haza,de volt,hogy csak röhögött,mintha semmi nem történt volna.Egyszer utánanéztem a pszichopaták jellemzésének,és szóról szóra igaz volt a srácra minden...

[link]

2013. aug. 31. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!