Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudnak az emberek...

Miért nem tudnak az emberek (chaten) beszélgetni?

Figyelt kérdés
Elég gyakran van olyan, hogy írok valakinek valamit és annyi a válasz hogy értem, jaja vagy egy mosolygós smiley. Én soha nem szoktam így válaszolni, ha valaki ír valamit akkor érdeklődök, visszakérdezek stb.. de más nem így van ezzel és nagyon idegesítő már, hogy kb mindenki ilyen. Miért nem képesek rendesen válaszolni?
2015. jún. 26. 17:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem telefonról szerencsétlenkednek? Esetleg nem otthonos nekik a billentyűzet?
2015. jún. 27. 00:47
 12/15 anonim ***** válasza:

ez egy elég összetett kérdés:

1, fiatal nők azért nem, mert kapósak, így megtehetik, hogy csak a "jópasyknak" válaszolnak, hiszen percenként 5 hím ír nekik

2, nem csak Magyarországon van ez így ( bár itt tényleg rossz a helyzet), külföldi oldalakon teljesen általános, h pl. 20% válaszol neked ( kivéve persze ha nő vagy)

3, az a helyzet, h a legtöbb ember kiábrándítóan unalmas és buta, így nem is tudnak miről beszélgetni, témájuk sincs, csak kötekedni mennek fel egy csetre, sőt, sokan megsértődnek, ha írsz nekik. ha 20 éves értelmes srác vagy, akkor az idősebbek azon fognak problémázni, h túl fiatal vagy, a nők meg azon, h "jajjnemkeresekpasíít".

4, a cseteket a legtöbb ember ( hiába nem vallják be) társkeresésre, vagy partnerkeresésre használják.

összefoglalva: ne vedd magamra, ez nem csak veled van így, sajnos tényleg az a helyzet, h a legtöbb ember borzasztóan egyszerű, még beszélgetésre is alkalmatlanok

2015. jún. 27. 07:37
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem telefonról írnak, általában gépnél vannak

Nő vagyok :) én is úgy látom, hogy az a probléma hogy nincs témájuk, pedig nem írok olyat amire ne tudnának valamit válaszolni.. amúgy nem csak chates ismerkedésre gondoltam, hanem ismerőseim körében is sok ilyen ember van

2015. jún. 27. 11:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Válaszolni manapság már "közhelyes.

Interneten egyszótagú válaszokból áll a kommunikáció, aki többet ír arra azt mondják "úristen mieez tee? nem gondolod hogy elolvasom ezt a sok sz*rt.. , kérdezel valamit ha pontos a kérdés igen/nem/ja/ok/kitérő válaszok/smilek/letöbb válasz is inkább idézet amit épp valahonnan másolt.

2015. júl. 18. 15:16
 15/15 anonim ***** válasza:

# 12/14 vagyok.

ha nő vagy, akkor az érvényes, amit a 3-ban írtam. én is szoktam csetelni, azok az emberek, akikre ráírok, általában meg vannak sértődve, ha rájuk írok, sőt vannak olyanok, akik kiírják az adatlapjukra, h nem priviznek:)

érted, úgy regisztrál egy ismerkedős/beszélgetés oldalra, h eldönti, semmiképp nem privizik senkivel. aztán aki hajlandó beszélgetni, általában azzal sem lehet, mert kdierül, h semmi hobbija, érdeklődése, és a 2. mondat után elvárja, h szórakoztassam…

aztán vannak a beteges kötekedők/okoskodók/beszólogatók, akikről ki szokott derülni, h 100 kg-os munkanélküliek.

csak ismételni tudom magam: a szomorú igazság az, h a legtöbb magyar ember unalmas, egyszerű kis ember, aki még viselkedni, bezsélgetni sem tud normálisan. a külföldi oldalakon 1 fokkal jobb a helyzet legalább.

szóval ne vedd magadra, másnak is ez a tapasztalata.

2015. júl. 22. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!