Miért nem tudnak az emberek (chaten) beszélgetni?
Figyelt kérdés
Elég gyakran van olyan, hogy írok valakinek valamit és annyi a válasz hogy értem, jaja vagy egy mosolygós smiley. Én soha nem szoktam így válaszolni, ha valaki ír valamit akkor érdeklődök, visszakérdezek stb.. de más nem így van ezzel és nagyon idegesítő már, hogy kb mindenki ilyen. Miért nem képesek rendesen válaszolni?2015. jún. 26. 17:50
1/15 anonim válasza:
Ez 2015 és ne aggódj lesz rosszabb is...
2/15 anonim válasza:
Nyugi lesz ez még agy sem, én sem szeretem ezeket a kib.szott pár szavas válaszokat, amikor én írok 2-3 mondatot. :D Olyan, mintha élőben is csak bólogatna meg két szavas válasszal dobálózna, ami elkeserítő, idegesítő. :D
3/15 anonim válasza:
Eddig azt hittem, hogy csak engem zavar ez a dolog. Rettenetesen idegesítő, pláne egy ismerkedés során.
4/15 A kérdező kommentje:
Igen, ha az ember ismerkedni akar akkor nem igaz hogy nem tud rendesen válaszolni.. egyszavas válaszokból soha nem lesz beszélgetés
2015. jún. 26. 18:01
5/15 anonim válasza:
Az esetek többségében az van, hogy nem alkalmas nekik a cset, csak nem mondják meg. Én pl megmondom, hogy bocs, most nem tudok csevegni, de ha csak érzed, hogy a másik nem figyel, rákérdezhetsz. Nem omlik össze a világ.
6/15 A kérdező kommentje:
én úgy tapasztaltam, hogy ha alkalmas nekik a chat és semmi más dolguk nincs, akkor is ilyenek
2015. jún. 26. 18:07
7/15 anonim válasza:
Nálam a kisebbik százalékot teszi ki az ilyen ember, de legutóbb annyira felidegesített egy csaj, hogy megírtam neki, hogy Vagy ír magáról is valamit, vagy hagyjuk abba a beszélgetést. Azóta nem ír.
Nem társkeresésről van szó, én is nő vagyok, egy bizonyos téma kapcsán keresett meg, de végül mindig csak én írtam és ő nem írt semmit. Csak ja, meg ok.
8/15 anonim válasza:
Engem egyszer csetelni hívott társkeresőn egy pali, és kábé a második sorban azt írta: kérdezzek tőle.
Cs*szd meg, ha kérdezni akarnék, én írtam volna rád...
9/15 anonim válasza:
Tudnak ők is beszélni, csak szimplán téged sz..rnak le. Ilyen ez. Ha valaki nem kelti fel az érdeklődésem akkor azzal én sem fogok bájcsevegni. Ismerősökkel sem beszélek órákat, mert van jobb dolgom is általában.
10/15 A kérdező kommentje:
Általában ők írnak rám/ők akarnak ismerkedni.. ha valakin látom hogy ilyen, utána nem is nagyon keresem már, szóval inkább ők keresnek engem
2015. jún. 26. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!