Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg semmi se érdekli az...

Tényleg semmi se érdekli az introvertáltakat vagy csak fölényeskednek?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm bármit mutatok neki vagy magyarázok csak annyit mond hogy ezt ismeri nem érdekes vagy nem reagál. De a szakmában sikeres. Állítólag ő egy introvertált személyiség. Tényleg igaz hogy az introvertáltak a magas intelligenciájuk miatt mindent unnak ("szarnak a világra"), mert bármit csinálnak az siker koronázza? Vagy csak nagyképűségből nem szólalnak meg?

ő egy konkrét példa, de más introvertált embereknél is ezt tapasztaltam.

#introvertált #nem éredklődő
2015. jún. 24. 16:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, honnan tudod valakiről megmondani, hogy introvertált vagy extrovertált.
2015. jún. 24. 21:58
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az intovertált nem gondolja fölnéyesnek magát, az introvertált leszarja hogy veled mi van és a maga dolgával törődik.
2015. jún. 24. 22:35
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"Mert ők úgy is jobbak mindenben. Ezt hangsúlyozzák a szótlanságukkal."

Nem, ezt te képzeled mögé. Nem érdekli őket, el vannak foglalva a saját dolgaikkal. De ezzel nem hangsúlyoznak semmit a külvilág felé, legalábbis többségük szándékosan biztos nem. (Ellenpélda nyilván akad.)

2015. jún. 25. 08:59
 14/19 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem csak az van, hogy nem tudod elviselni, ha egy kis ideig nem foglalkoznak veled. Egyből a másik a hülye. Nem te. Te, aki magyarázol neki hülyeségeket és nem hagyod őt békén, hogy a saját munkájával, vagy dolgával foglalkozzon.
2015. jún. 25. 13:10
 15/19 A kérdező kommentje:
Az illető veszi fel velem a kapcsolatot hogy jönni akar az általam szervezett programokra. Tehát nincs rám kényszerülve. De amikor ott van szarik mindenre.
2015. jún. 25. 13:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Ja ez tényleg ökörség, ebben igazad van. De akkor az ilyen ember nem magába forduló, egyszerűen bunkó.
2015. jún. 25. 15:07
 17/19 A kérdező kommentje:
Hát lehet hogy bunkó is, csak akkor minek csinálja. De más társaságban is ilyen. Viszont neten nagyon kommunikatív.
2015. jún. 26. 08:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Az akkor nem introvertált.
2015. jún. 26. 14:43
 19/19 anonim ***** válasza:

"Én introvertált személyiség vagyok, így tapasztalatból mondom. "

Szinte tudtuk.

2016. jún. 24. 21:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!