Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Érezted már úgy, hogy elrontot...

Érezted már úgy, hogy elrontottad az életed?

Figyelt kérdés

21 éves fiú vagyok,eddig egy álomvilágban éltem. Középiskola után nem tanultam tovább,a barátaim elhanyagoltam,konkrétan mára egyet se tudnék felsorolni,aki mellettem maradt volna a hirtelen bezárkózó stílusom miatt.

Szóval most itt vagyok 21 évesen egy érettségivel,nyelvtudás nélkül,és csak most kezdek rájönni,hogy elpazaroltam 3 évet a semmire az életemből,ez a 3 év filmnézéssel telt nagyjából,és észre se vettem,hogy nem hiányzik az emberi társaság..

Hogy hoznátok helyre az ilyen elcseszett életet ? Most próbálok valamit kezdeni,hogy kitörjek ebből a körből,amit a 4 fal között műveltem. Nekiálltam felfrissíteni a nyelvtudásom,sőt egy vadiúj nyelvbe is belekezdtem,meglátjuk,hogy megy,nem volt rossz nyelvérzékem. Valami munka is kéne,amivel pénzt keresek,és legalább legyen egyfajta anyagi biztonságom,amivel itthon is be tudok segíteni anyumnak.

Mit ajánlotok még,hogy kerekedjek fel,hol ismerkedjek/barátkozzak ?

2015. jún. 23. 02:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok. Tanultam, elvégeztem egy egyetemet(angol-történelem szak)+1 OKJ képzést(Pénzügy-számviteli ügyintéző), van nyelvvizsgám is(angol felsőfok, német középfok) de sajnos nem tudok velük elhelyezkedni. Én is nehéz helyzetben vagyok, bár a családom támogat, viszonylag jól állunk anyagilag. Nem bántanak a szüleim, hogy nem találok munkát, de szeretnék találni mindenképpen, függetlenedni. Csak Békés Megyében nagyon nehéz állást találni. Nem tudom még mit tanuljak, hogy legyen munkám. Szerintem kérj segítséget a szüleidtől, rokonaidtól, barátaidtól.
2015. jún. 23. 15:26
 12/14 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, nem kell kívánnom, a közepében vagyok, és ahogy mnodtam, ez az álomélet. Csak pénzgondok vannak, de hát istenem, nincs hibátlan világ.
2015. jún. 23. 16:09
 13/14 anonim válasza:

Én is ezt érzem, csak én melózom, mert egyedül élek.

Habár én még nem tudtam rávenni magam, hogy változtassak, pedig tudom, hogy nagyon kéne már.

21N

2015. jún. 23. 16:24
 14/14 anonim ***** válasza:
nem
2015. jún. 24. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!