Volt már olyan veled, hogy úgy érezted meg fogsz halni?
Bármilyen pillanat, mikor tényleg őszintén elhitted, hogy meg fogsz halni... legyen ez valami rosszullét vagy bármi más következménye. Nem olyasmire gondolok, mikor valakinek nem jön össze valami, amit szeretett volna és emiatt azt mondja akár meg is halhatna.
Velem tegnap este volt pont ilyen életemben először, mikor úgy igazán elhittem. De ahogy látható még itt vagyok, így megúsztam...
Előfordult már, hogy közlekedés közben kerültem olyan helyzetbe aminek könnyen lehetett volna rossz vége is. Bár erre csak percekkel az eset után döbbentem rá.
Illetve kicsit hipochonder vagyok, szóval előfordul, hogy egyszerűbb betegségbe is beleképzelek valami halálosat. Azt gondolom a mai világban, mivel mindenhonnan azt halljuk, hogy szintem mindentől allergiát/rákot fogunk kapni, az étel a víz, a levegő mérgezett stb. Nem olyan nehéz ezt beképzelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!