Ti 21 évesen hol tartottatok az életben?
Én is otthon lakom. Nem dolgozom, mert lusta vagyok. De igazából nem is várják el a szüleim.
2013-ban kezdtem el egy főiskolán tanulni, de egy év után otthagytam, mert nem tetszett az a szak.
Aztán tavaly szeptemberben elkezdtem gépészmérnöknek tanulni a BME-n. Ez érdekel, csak rohadt nehéz, kb 5 tantárgyból buktam.
Most meg itt ülök a gép előtt, és gondolkodom, hogy mit kezdjek az életemmel.
:(
21 évesen nem laktam már otthon, dolgoztam (részmunkában)illetve tanultam, plusz sportoltam, de akkor már nemigen maradt időm versenyezni is.
Segítséget nem kaptam, szüleim csesztek rám ezért is léptem le otthonról. Mondjuk szerencsém volt, több hasonló barátom volt, együtt béreltünk lakást, így annyira nem volt drága. Most 10 évvel késöbb: megcsináltam a diplomámat, kaptam egy jó melót és a férjemmel pár éve saját lakást is vettünk.
De mondjuk én rávoltam kényszerítve, tudtam, hogy semmit nem fognak a popsim alá tolni :( Csomó mindent még szeretnék elérni (utazni, saját kocsi, család stb), remélem egyszer az is sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!