Ha az életben való boldoguláshoz köztudottan kapcsolatok kellenek, akkor miért kell ezt titkolni hivatalosan?
Pl mikor bekerültem egy suliba a nagyapám segítségével, akkor nem szabadott elmondanom, hogy így történt..
Most jelenleg külföldön vagyok és látom, hogy az emberek a kapcsolataik miatt jutnak előrébb, ami mondhatni szerencse, hiszen nem tettek érte csak úgy vannak..
(ha úgy tekintjük, hogy a kapcsolat úgy jön létre, hogy a két fél szimpatikus egymásnak azt akkor én nem nevezem erőfeszítésnek, másként igen, de másként nem működik egyébként sem)
És bosszankodok emiatt, hogy milyen világ van, meg milyen szemétség, de ez mindig így volt és így is lesz, szóval ez inkább csak segít nekem minthogy hátráltatna, persze emiatt nagyon sok pénzem elment már de szerencsére a szüleim tudtak támogatni, AMI ÚJABB SZERENCSE
de a szerencse az élet velejárója, mégis ha valakivel megtörténik akkor azt titkolni kell
nemde?
Ez egy átlagnál jóval érdekesebb felvetés.
Nyilván le fognak gyalulni a magyarok, de talán ha előre mondom, akkor nő a hitelem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!