Szerintetek skizofren?
Találkoztam hasonlóval, először álnéven mutatkozott be, mert egy közintézményben dolgozik és "félt hogy visszaélhetek vele" (????)
Utána mindenféle csalafinta kamu szövegeket adott elő, amiről később bevallotta hogy csak "csali" és hogy átmegyek-e a rostán. Később rájöttem, miért. Rendre felszínes és pénzéhes nőket fogott ki magának és örült, mint majom a farkának, hogy én nem ilyen vagyok. Magát irtó eszesnek képzelte és kitalálta, hogy intellektusban magához illőt talál, a fenti rostán meg kipotyog aki nem megfelelő neki. Közben maga is anyagias és felszínes volt, a házával, kocsijával akart felvágni, hogy mennyi pénz van a tárcájában és hogy hány nő van akit kapásból lefektethetne. Ráadásul folyton azzal traktált, hogy fizet nekem ezt-azt.
Szó mi szó, nem vall egészséges lélekre, ha valaki így beszél mint ez a srác, de nem feltétlen skizofrén, csak titkolni akarja a valódi személyiségét önvédelemből, vagy más okból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!