Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet valakit leszoktatni...

Hogy lehet valakit leszoktatni az igénytelenségről?

Figyelt kérdés

Egy ismerősömről van szó, aki egyetemista.

Csak akkor fürdik, hogyha meg valahova, ha 4 napig nem megy sehova, akkor 4 napig nem fürdik, hajat is csak akkor mos, ha megy valahova másnap.

A haja hosszú, szintén igénytelen, semmi fazonja.Illetve gondozatlan szakálla van.

Félreértés ne essék, a hosszú haj és a szakáll is tud jól kinézni, hogyha igényesen megvan csinálva, gondozva van.

Fogat meg csak akkor mos, hogyha fogorvoshoz megy, azonkívül sohasem.

Az illető számítógépfüggő is.

A testsúlyára sem figyel, elvan hízva.

Amúgy a pénz nem lenne akadály, mert egyáltalán nem szegények, sőt....

Vannak testvérei, de ők egyáltalán nem olyanok, mint ő.

Lehet a szülei rontották el, vagy nem tudom.

2015. jún. 21. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Sehogy, ha nincs igénye erre, akkor nem is fogja csinálni.
2015. jún. 21. 17:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos,sehogy. En kb ugyanezzel probalkozom 1eve,a srac a lakotarsam... Neha 1-2hetre osszeszedi magat,de aztan semmi. Mar unalmas szolni neki
2015. jún. 21. 17:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez mondjuk elég furcsa. Ennyire nem jár sehova? Én lány vagyok, olyat én is csinálok néha, hogy kimarad egy hajmosás vagy egy fésülködés, ha tudom, hogy 3-4 napig itthon vagyok, és mondjuk valami itthoni tevékenységre fordítom ezt az időt. De hogy fogat se mosson, meg ne fürödjön, az azért sok. Szerintem kellene neki egy ember, akinek ez fontos. Akinek számára fontos, hogy ő tetsszen. addig nem fog változni, amíg nem érzi szükségét. Ha számítógép-függő, nyilván otthon ül, akkor, gondolom, nem sok barátja van, akinek imponálni akarna.
2015. jún. 21. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!