Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti melyik színészeket, színész...

Ti melyik színészeket, színésznőket utáljátok a legjobban?

Figyelt kérdés

Akár tehetségtelenségük, akár természetük, akár bármi más okán...

Én Adam Sandlert, Jennifer Anistont, Cameron Diaz-t, valamint a How I Met Your Motherből a Marshallt játszó színészt... Ő am jó a sorozatban, de a többi filmje

szerintem szörnyű.

És ti?

2015. jún. 20. 12:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
60%
Én pont Angelinát szeretem. Jennifer Anistontól viszont rosszul vagyok. Onnantól, hogy meglátom a nevét a szereplők között, már nem is érdekel a film.
2015. aug. 22. 18:32
 22/27 anonim válasza:
27%
Nem kel utálni meg fikázni csak azt mondani hogy nem a kedvencem vagy nem szeretem. Hisz a legtöbb színész híresebb a válasz adóknál, ha tévednék szóljatok. Nekem John Travolta, Nicolas Cage nem a kedvencem
2016. aug. 27. 00:22
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: még egyet is értenék veled, biztos neked ez nem szimpatikus. Nekem meg az nem, amikor valaki ilyen tanárnénis stílusban megmondja, mit kell. Kérj meg vagy valami, de ne tanítgass.
2017. jan. 10. 15:17
 24/27 anonim válasza:

Valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag mindig is utáltam Tom Cruise-t. Nem tetszettek a filmjei, alakításai, unszimpatikus a feje, a természete, mindene.

Angelina Jolie se túl szimpi, de közel sem utálom. Bard Pitt-ért sem rajongok túlságosan a filmjei nagy része sem tetszik meg ő sem. Kristen Stewart-ot szeretem, mint színész, de a magánéleti dolgai miatt, illetve, hogy megcsalta Robertet, nem kedvelem. Ugyanez a helyzet Bella Thorne-al, aki meg r... életmódra váltott és egy értelmes megnyilvánulása nincs mostanában. Jennifer Aniston viszont nagyon szimpatikus nekem, illetve a sokak által utált Miley Cyrus is.

2017. okt. 24. 13:34
 25/27 anonim válasza:
Ja és Ashton Kutchert én se bírom még :D
2017. okt. 24. 13:37
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért utálja valaki Meryl Streepet vagy Jennifer Anistont? Sztem nagyon jó szíészek!
2018. jan. 22. 11:39
 27/27 anonim ***** válasza:
Angelina Jolie-t és Brad Pitt-et utálom csak
2018. júl. 10. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!