Ti melyik színészeket, színésznőket utáljátok a legjobban?
Akár tehetségtelenségük, akár természetük, akár bármi más okán...
Én Adam Sandlert, Jennifer Anistont, Cameron Diaz-t, valamint a How I Met Your Motherből a Marshallt játszó színészt... Ő am jó a sorozatban, de a többi filmje
szerintem szörnyű.
És ti?
Én nem utálok senkit, mert aki nem tetszik, azzal nem foglalkozom, nem nézem, és kész.
Viszont, akik így hirtelen eszembe jutnak, és akiket nem szeretek:
- Jim Carry (az egész stílusa nem jön be, ripacskodásnak tartom, két másodpercig sem bírom elviselni)
- Nicolas Cage (nem tartom jó színésznek)
- Robin Williams (tudom, hogy már meghalt, és bántani sem akarom, egyszerűen nem kedveltem mint színészt, és kész)
- Adam Sandler (a legnagyobb bajom nem is vele van, hanem a filmjeivel)
Én imádom Jason Seagal-t és Sandlert imádom :D
Nem bírom: Tom Cruise-t,Natalie Portman-t (köszi annak,aki írta,nem ugrott volna be a neve).
Scusi *Segel.
De erről beugrott,hogy nem bírom a Steven Seagal filmeket :D
Köszönöm az eddigi válaszokat, még jöhetnek! :)
Csodálkozom, hogy ennyien írták Portmant... Nekem ő az egyik kedvenc színésznőm (az új SW filmeket nem bocsájtom meg, de a Black Swan nagyon bejött).
Taylor Swiftét én sem bírom, még pop zenének sem megyel a legtöbb műve, de azt nem tudtam, hogy színészkedik is.
Én is csodálkozom, hogy milyen eltérő sokak ízlése az enyémtől, de ezzel semmi gond nincsen, nem vagyunk egyformák. :)
Nekem Natalie Portman, Johnny Depp és Meryl Streep is a kedvenceim közé tartoztnak. (Streep-et konkrétan egy zseninek tartom.)
Cameron Diaz-zal sincs semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!