Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti melyik színészeket, színész...

Ti melyik színészeket, színésznőket utáljátok a legjobban?

Figyelt kérdés

Akár tehetségtelenségük, akár természetük, akár bármi más okán...

Én Adam Sandlert, Jennifer Anistont, Cameron Diaz-t, valamint a How I Met Your Motherből a Marshallt játszó színészt... Ő am jó a sorozatban, de a többi filmje

szerintem szörnyű.

És ti?

2015. jún. 20. 12:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
24%

Én nem utálok senkit, mert aki nem tetszik, azzal nem foglalkozom, nem nézem, és kész.

Viszont, akik így hirtelen eszembe jutnak, és akiket nem szeretek:

- Jim Carry (az egész stílusa nem jön be, ripacskodásnak tartom, két másodpercig sem bírom elviselni)

- Nicolas Cage (nem tartom jó színésznek)

- Robin Williams (tudom, hogy már meghalt, és bántani sem akarom, egyszerűen nem kedveltem mint színészt, és kész)

- Adam Sandler (a legnagyobb bajom nem is vele van, hanem a filmjeivel)

2015. jún. 20. 15:10
 12/27 anonim ***** válasza:
Cameron Diazt nem szeretem, de nem szoktam vele foglalkozni. Egy időben utáltam Brad Pittet, de ő nem érdemli meg, csak sok ismerősöm szereti, és már herótom volt tőle. :) Akit nem szeretek: Ashton Kutcher. Sajnos ő több olyan dologban is volt, amit meg akartam nézni, és hát mellesleg ő is játszott benne (például miatta hagytam abba a Két psi meg egy kicsit).
2015. jún. 20. 15:42
 13/27 anonim ***** válasza:
Valamint Johnny Depp nem annyira szimpi.
2015. jún. 20. 15:42
 14/27 opened paradise ***** válasza:

Én imádom Jason Seagal-t és Sandlert imádom :D

Nem bírom: Tom Cruise-t,Natalie Portman-t (köszi annak,aki írta,nem ugrott volna be a neve).

2015. jún. 20. 16:41
 15/27 opened paradise ***** válasza:

Scusi *Segel.

De erről beugrott,hogy nem bírom a Steven Seagal filmeket :D

2015. jún. 20. 16:42
 16/27 anonim ***** válasza:
18%
Adam Sandler szerintem sem jó,főleg a filmjei nem(mert némelyiket ő írta vagy rendezte,már nem tudom)Cameron Diazt én sem,utálom még: Kristen Stewart,Selena Gomez,Miley Cyrus,Natalie Portman,Sandra Bullock,Ashton Kutcher,Liam Hemsworth,Meryl Streep,Blake Lively,Taylor Swift,Anne Hathaway szörnyű szerintem.Biztos van még csak nem jut most eszembe mind.
2015. jún. 20. 16:51
 17/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, még jöhetnek! :)

Csodálkozom, hogy ennyien írták Portmant... Nekem ő az egyik kedvenc színésznőm (az új SW filmeket nem bocsájtom meg, de a Black Swan nagyon bejött).

Taylor Swiftét én sem bírom, még pop zenének sem megyel a legtöbb műve, de azt nem tudtam, hogy színészkedik is.

2015. jún. 20. 21:52
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Én is csodálkozom, hogy milyen eltérő sokak ízlése az enyémtől, de ezzel semmi gond nincsen, nem vagyunk egyformák. :)

Nekem Natalie Portman, Johnny Depp és Meryl Streep is a kedvenceim közé tartoztnak. (Streep-et konkrétan egy zseninek tartom.)

Cameron Diaz-zal sincs semmi bajom.

2015. jún. 20. 21:54
 19/27 anonim ***** válasza:
17. Nem színészkedik, csak rühellem. Na meg nekem olyan kis álszentnek tűnik, játssza a cuki kislányt közben meg megdugta fél hollywood. Szóval számomra ő is egy színésznő.
2015. jún. 20. 22:56
 20/27 anonim ***** válasza:
90%
Angelina Jolie-tól falramászok.
2015. jún. 21. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!