Szokás még megvárni a színészeket, színésznőket a művészbejárónál virágcsokorral, bonbonnal?
Van lehetőség velük közös fénykép készítésére,
A Vígszinházról lenne szó.
Az egyik színésszel szeretnék előadás előtt/után egy közös fényképet készíteni.
Régebben ennek megvolt a módja, virággal, csokoládéval várták a művészeket.
Ez még most is működhet?
Az én időmben inkább a meccsen szoktuk volt mondani a bírónak, hogy "MEGVÁRUNK! MEGVÁRUNK!", ha szаrozott a mi csapatunkkal. De mondjuk olyankor nem annyira a csoki meg a virág játszott.
Egyébként simán működhet szerintem a színház előtti megvárás is, a színészek nagyon tisztelik a színházi hagyományokat, a nagy elődök szokásait. Kifejezetten örülni fog bármelyik színművész, ha csokoládéval és virággal várod a művészbe(ki)járónál...
Sőt, nemrég mondta valamelyik színész a tévében, hogy régen hagyománya volt, hogy a legnagyobb színésznőket hintóval várták a rajongók a kijáratnál, és magukat fogták a lovak helyébe, úgy utaztatták a művésznőt. Na, ha manapság egy ilyet meg tudna szervezni valaki, az biztos a boldogság csúcsa lenne az illető színművésznő számára!
Köszönöm szépen a válaszokat.
Mindenkinek ment a zöld kéz.
A kedvenc színészemről nem tudom, hogy barátságos emberként tartják e számon.
Nem nagy közéleti személyiség.
Nem is felkapott színész, de azért közismert.
Majd még meglátom, hogy lesz e bátorságom megvárni.
Szerintem alapvetően kedvesek a színészek, de nagyon változó az is, hogy melyikük hány órakor távozik. Kapásból tudok mondani 2-3 olyan színészt, aki ha vége az előadásnak, kapja a cuccait és rohan haza, de olyat is, aki még hajnali 2-kor is ott van a színházban.
Voltam szemtanúja olyannak is, hogy a művésznő azt mondta a rajongóknak, hogy bocsánat, de most nem szeretne képet készíteni.
Ez esetben valami kisebb, női táskában elférő csokoládé desszertet vinnék.
És egy kicsit várnék a művészbejáró közelében.
Ha nem jön ki a kedvencem fél óra alatt bánatomat a csokiba fojtom.
:)
Nagy Ervin
<3
Nagy Ervin a Katonában játszik, ha jól tudom. Vagy most a Vígben is lesz szerepe? :)
Ő egyébként szerintem alapvetően kedves.
Lesz egyetlen egy előadása a Makrancos Katából.
:-)
És itt állítólag a rendezés őrá van kihegyezve inkább, nem a női főszereplőre.
Nagyon nagy érdeklődéssel várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!