Szokás még megvárni a színészeket, színésznőket a művészbejárónál virágcsokorral, bonbonnal?
Van lehetőség velük közös fénykép készítésére,
A Vígszinházról lenne szó.
Az egyik színésszel szeretnék előadás előtt/után egy közös fényképet készíteni.
Régebben ennek megvolt a módja, virággal, csokoládéval várták a művészeket.
Ez még most is működhet?
Szerintem nekik is jó érzés, ha odamegy az ember, kicsit beszélget velük meg esetleg kér egy képet.
Én pl. Rudolf Péterről tudok nyilatkozni. Egyszer megvártam előadás után, és hiába látszott rajta, hogy tök fáradt, nagyon kedves volt, és adott autogramot, képet meg mindent.
Csak bátornak, és közvetlennek kell lenni:)
Pont ezen gondolkodtam én is, hogy nyílván magázni fogom csak a megszólítást kell majd kitaláljam és hogy mit is mondjak felvezetésként. Az azért egy elég kínos helyzet lehet hogy nőként ott álldogálok egy díszdobozzal a kezemben és akkor még próbáljam úgy megszólítani a kedvenc színészemet, hogy az ne legyen idétlen vagy kellemetlen.
Nagyon várom már.
Nyugodtan várd meg, én nagyon-nagyon sokszor csináltam ezt (és mások is). Az Operettszínháznál rendszeresen óriási tömegek állnak a művészbejárónál.
A színészek hozzá vannak ehhez szokva, és - amennyiben a rajongók normálisan viselkednek, és nem visítoznak meg ugrálnak - kedvesek, közvetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!