Tudtok könyvet, amiben van szó a találkozóra hívásról? (mindegy h baráti v randi)
Ismerősöket már megkérdeztem erről, hogy ők hogyan szoktak programokat szervezni.
Most kíváncsi lennék arra is, hogy tudománnyal mire jutottak :) nem találok erről írást egyelőre, pedig szeretnék. Tud valaki? :)
Szia!
Nem tudom pontosan. Valószínűleg nem, vagy csak részinformációkat.
Első benyomás c. könyv elég jó, de amikor ezt kiírtam, akkor már olvastam azt a könyvet, szóval nem tudom mi volt a konkrét célom. Az mindenképp ad egy alapot a továbbiakhoz.
Az biztos, hogy egy közös program tervezésekor fontos, hogy ne a kezdeményező fél döntsön, de határozottan mondjon mindenből legalább két infót, és a meghívott ezek közül már könnyen tud választani. Tehát két helyszínt felajánlani, két időpontot, stb..
És ez csak egy módszer. Több ilyen módszer van. Szerintem ilyen módszerekről szóló könyvet kereshettem akkor 😃
Manapság nem érdekel a téma, sajnos 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!