Nekem akkor van egy pszichés betegségem?
" Az emberek azt nevezik pszichopatának, akinek nincsenek érzései, nem érez empátiát, azaz nem tudja magát a másik helyébe képzelni, így bűntudat nélkül bánt másokat. "
És ha én bele tudom magam képzelni mások helyébe, de ettől még nincs bűntudatom, ha le kell nyomnom őket a céljaimért? Ha segítek másoknak, visszautasítják és pofára esnek, akkor nem segítek nekik másodjára és bűntudat nélkül hagyom őket "szívni"? Ha nem izgat fel egy baleset során szétcsapódott emberi test, amikor a szemem előtt történik a dolog?
Ha az emberek többségét egy primitív zombinak tartom?
Ha nem érdekelnek az együttélési szabályok,mások véleménye és a szokások, csak amelyik nekem is megfelel és nem hátráltat az életemben?
Ha gond nélkül cserélgetem a barátaimat, amikor nekem tetszik?
Pszichopata vagyok, vagy szociopata? Vagy makkegészséges?
Egészséges vagy.
Egyébként mindenki ilyen, csak a legtöbben hazudnak róla.
Neked egyszerűen csak egészségesebb az önértékelésed, és őszinte vagy magadhoz. (A legtöbben erre nem képesek, hanem kitalálnak magukról egy hazug képet, és abban hisznek.)
Attól, hogy nem a társadalom elvárásai és nézetei szerint látod a világot, attól még nem vagy pszichopata vagy hasonlók.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!