Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Meg tudnátok mondani milyen...

Meg tudnátok mondani milyen pszichés betegségem van?

Figyelt kérdés

szóval egyik betegségem az ocd (Obszesszív-kompulzív betegség) (kényszervetegség) ami összeált paranoiás gondolattokal, illetve magyon instabill lábakon álló de lehetséges történésekkel, akár természetfeletti, akár érzékelhető történéssekel, melyek mint ha öszefüggésben lennének az ocd-mel, és borzalmas kombinációt lakotnak

nagyon rosszul fogalmazok, de valaki kérem segitsen

2013. okt. 13. 19:33
 1/6 A kérdező kommentje:
akusztikus hallucinációm nicnsenek, inkább átvitt értelemben hallok dolgokat a fejemben
2013. okt. 13. 19:34
 2/6 A kérdező kommentje:
olyan odlgokat kapcsolok össze a fejemben melyek láncreakcióba lépnek és temérdek haszontalan rémisztő infó jön létre az agyamban borzalmas
2013. okt. 13. 19:35
 3/6 anonim válasza:
Sztem mindenkinek vannak hűlye gondolatai szal nemlátom mi a probléma :D
2013. okt. 13. 19:41
 4/6 A kérdező kommentje:
éjjel nappal egyfolytában?
2013. okt. 13. 19:42
 5/6 gömbicica ***** válasza:

hát nem egy egyszerü nyavalya ez.

mire végigolvastam már félig én is "beteg" lettem.

Egy kedves ismerősöm lányának voltak (már amit ők is elmondtak)pl. ilyen állandóan kezet mosok, senki ne érjen hozzám..... dolgai.

Nagyon nyomorultul van((( nem is tudom mi lesz vele. szerintem már elmult 40 éves, szülei is 80-asok.

gyógyszer- gyógyszer hátán volt kipróbálva.

nem irigylem az idegi dolgokkal foglalkozó orvosokat.(((

[link]

2013. okt. 13. 19:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Az OCD sok gonoszságra képes, lényeg, hogy meg akarj vele küzdeni. Kezelnek? Bevált már valami? Visszajársz rendesen? Nem kell ide kiírnod, csak magadnak válaszold meg.

Ha fiatal vagy, még jócskán javulhatsz. Szurkolok Neked!

2013. okt. 15. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!