Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Izgulok a ballagás miatt?!

Izgulok a ballagás miatt?!

Figyelt kérdés
Mit csináljak izgulok azért is, mert mi lesz ha elrontom a szöveget, vagy valami bakit csinálok, béna vagyok . :(
2015. jún. 11. 16:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne izgulj, nyugi. Csinálj magadnak citromfű teát, igyál napi 2 bögrével, és sokkal jobb lesz (vizsgaidőszaki tapasztalat).

Amíg van időd, gyakorold a szöveget, mondogasd mosogatás, fürdés stb közben, aztán majd csak megragad.

2015. jún. 11. 16:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Pff... és mi van, ha elrontod? o.O Pl. nekünk 6.ban fel kellett lépnünk egy templomban, valami megemlékezés volt. Csomószor átnéztem a szöveget, de PONT akkor nem jutott eszembe. Nekem súgtak. Inkább tereld el a figyelmed másfelé, pl. olvass, ha kocka vagy gépezz, vagy hallgass zenét, esetleg nézz tévét. Vagy simán menj ki sportolni, a lényeg az, hogy éld az életed. 3 óránta nézd át, senki se fog elítélni azért, mert nem állandóan a szöveged felett ülsz.
2015. jún. 11. 16:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Tudom a szöveget, csak ha nem figyelek oda összekutyulom, valószínű el fogom rontani. El se megyek a ballagásra, kész.
2015. jún. 11. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!