Szerintetek nagyon gáz ha húsz éves fiuként magammal viszem a kedvenc plüssömet a moziba? Nem vok fogyatékos magas az iqm de infantilis vok egy kicsit.
"Amúgy a vok szóhasználatot én is gázabbnak tartom"
Én meg a "gáz" szót tartom gáznak... az is egy ugyanolyan szleng, mint a "vok", ha nem az eredeti jelentésével használják.
A gáz egyszerűen szleng, kifejező, megvan a szerepe, de igen ritkán használom eme értelemben. Pedig manapság divatos. Én ki nem állhatom az agyonhasználatát, s elég fárasztó, hogy folyton megkérdezik, hogy gáz és ciki-e ha... s odaírnak valami olyat, ami vagy egészen szimpla vagy merőben magándolog, tehát bennem fel sem merülne, hogy ciki lenne... Ez a fenti még egész értelmes kérdés, de olyanokat megkérdeznek néha, hogy fogom a fejem.
Főleg én, aki elég önfejű vagyok és kicsit sem érdekel, ki mit gondol arról, ami magánügyem és szeretem :)
Szerintem nagyon gáz.
Nekem is van több plüssöm is, vadiújak, de nem vinném magammal sehova őket. Kicsit tényleg fogyatékosan hat.
az biztos hogy sok ember furán fog nézni rád :)
de különben együttérzek veled, legszívesebben én is ilyeneket csinálnék pedig már 31 éves vagyok...
előző vagyok megint de nem bírom megállni hogy ne kérdezzem meg: milyen a kedvenc plüssöd, le tudnád írni? :)
annyira kíváncsi lettem :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!