Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nagyon gáz ha...

Szerintetek nagyon gáz ha húsz éves fiuként magammal viszem a kedvenc plüssömet a moziba? Nem vok fogyatékos magas az iqm de infantilis vok egy kicsit.

Figyelt kérdés
2015. jún. 9. 22:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
A Kérdező nem felnőtt, hanem egy trollkodó kisgyerek.
2015. jún. 9. 23:38
 12/19 anonim ***** válasza:
48%

"Amúgy a vok szóhasználatot én is gázabbnak tartom"

Én meg a "gáz" szót tartom gáznak... az is egy ugyanolyan szleng, mint a "vok", ha nem az eredeti jelentésével használják.

2015. jún. 10. 07:14
 13/19 anonim ***** válasza:

A gáz egyszerűen szleng, kifejező, megvan a szerepe, de igen ritkán használom eme értelemben. Pedig manapság divatos. Én ki nem állhatom az agyonhasználatát, s elég fárasztó, hogy folyton megkérdezik, hogy gáz és ciki-e ha... s odaírnak valami olyat, ami vagy egészen szimpla vagy merőben magándolog, tehát bennem fel sem merülne, hogy ciki lenne... Ez a fenti még egész értelmes kérdés, de olyanokat megkérdeznek néha, hogy fogom a fejem.

Főleg én, aki elég önfejű vagyok és kicsit sem érdekel, ki mit gondol arról, ami magánügyem és szeretem :)

2015. jún. 10. 12:10
 14/19 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem meg az gáz, hogy ezen vitatkoztok, mint egy rakás kretén:D
2015. jún. 10. 12:17
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon gáz.

Nekem is van több plüssöm is, vadiújak, de nem vinném magammal sehova őket. Kicsit tényleg fogyatékosan hat.

2015. jún. 10. 14:11
 16/19 anonim ***** válasza:

az biztos hogy sok ember furán fog nézni rád :)

de különben együttérzek veled, legszívesebben én is ilyeneket csinálnék pedig már 31 éves vagyok...

2015. jún. 10. 19:51
 17/19 anonim ***** válasza:

előző vagyok megint de nem bírom megállni hogy ne kérdezzem meg: milyen a kedvenc plüssöd, le tudnád írni? :)

annyira kíváncsi lettem :$

2015. jún. 10. 21:55
 18/19 A kérdező kommentje:
Egy jó nagy és nagyon nagyon szép Stitch plüss a lilo és Stitch ből. mindig az ölemben van amikor itthon animézem :) nincs is olyan nap h ne öleljem meg :)
2015. jún. 10. 23:53
 19/19 anonim ***** válasza:
:))))
2015. jún. 11. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!